Milletvekili Seker, Spor Tesislerinde Incelemelerde Bulundu

Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Seker, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, yapimi hizla devam eden Kemal Kaynas Stadyumunda incelemelerde bulundular.

Milletvekili Seker, Spor Tesislerinde Incelemelerde Bulundu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde, yillardir Karaman sporuna hizmet veren Kemal Kaynas Stadyumunda devam eden bakim onarim çalismalarinda sona yaklasildi. 06 Subat 2015 tarihinde Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü ile Gençlik Merkezine konuk olan Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Seker, il müdürlügü ve gençlik merkezi çalismalarini yerinde inceleyerek yapilan çalismalar hakkinda bilgi aldi. Bu yil Karaman’da gerçeklestirilen spor organizasyonlarindan duydugu memnuniyeti dile getiren Seker, bir sehrin tanitiminda en önemli faktörlerden birinin de spor oldugunu dile getirdi.
Gerçeklestirilen ziyaret sonrasi, Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Seker, Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik bakim onarim çalismalarinda artik sona gelinen Kemal Kaynas Stadyumunda devam eden çalismalari yerinde incelediler.
Inceleme sonrasi çalismalari degerlendiren Seker, “ Kemal Kaynas Stadyumunda devam eden çalismalar tamamlandiginda Karaman daha modern ve kaliteli bir spor tesisi kazanmis olacak. Bu bölgenin bir spor kompleksi halinde bir bütün olarak planlanmis olmasi güzel bir düsünce. Karaman artik spor sehri olma yönünde hizla ilerliyor. Yil içerisinde birçok yerel ve ulusal müsabakalara ev sahipligi yapiyor. Karamanimizin artik daha fazla spor tesisine ihtiyaci var. Bu tesislerden çikacak sampiyon sporcularla Karamanimizin ismi ulusal ve uluslararasi arenada daha fazla duyulacaktir”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284