Milletvekili Seker, Spor Yatirimlarini Yerinde Inceledi

Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Seker, Karaman’da spor yatirimlari kapsaminda insaati devam eden alanlara bir dizi ziyaret gerçeklestirerek incelemelerde bulundu.

Milletvekili Seker, Spor Yatirimlarini Yerinde Inceledi

Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Seker, Karaman’da spor yatirimlari kapsaminda Sümer mahallesinde insaati devam eden Sporcu Fabrikasina ve Kilbasan’da yapimi devam eden Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahasina bir dizi ziyaret gerçeklestirerek incelemelerde bulundu. Milletvekili Seker’e, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik eslik etti.
Inceleme sonrasi çalismalari degerlendiren Seker, “Sümer mahallesinde insaati devam eden Sporcu Fabrikasi ve Kilbasan’da yapimi devam eden spor yatirimlarimiz tamamlandiginda Karaman daha modern ve yetenekli sporcularin yetistirmesinde daha kaliteli bir spor tesislerine kavusmus olacak. Insaati devam eden bölgelerimize spor alanlarinin yapilmasi Karamanimizin spor alaninda daha da güçlenecegi anlamina geliyor. Spor yatirimlarimiz ileriki dönemlerde buralarda da kalmayip farkli bölgelerimize de faaliyete geçecek. Gerçeklestirilen bu yatirimlar sayesinde Karaman artik spor sehri olma yönünde büyük bir mesafe kat edecek. Yapimi tamamlanan tesislerimizden yetisecek olan evlatlarimiz ise, ülkemizin ve Karamanimizin adini ulusal ve uluslararasi arenada en iyi sekilde duyuracaklardir" diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284