Milletvekilliği İçin Aday Adaylarının İsimleri Ortaya Çıkmaya Başladı

24 Haziran 2018’de yapılacak olan genel seçimlerde partilerinden Milletvekili olabilmek için aday adaylıklarını açıklayan isimler bir bir ortaya çıkmaya başladı.

Milletvekilliği İçin Aday Adaylarının İsimleri Ortaya Çıkmaya Başladı

İlimizde AK Parti’den Milletvekili olabilmek için aday adaylıklarını açıklayan isimler arasında, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müşaviri Bayram Şahin, Bakanlar Kurulu Sekreteri Osman Sağlam, Karaman eski Milletvekili Mevlüt Akgün, Milletvekili Recep Şeker, İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer, Belediye Meclis üyesi Beytullah Karakaş, Belediye Meclis üyesi Leyla Bender, Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Şube Müdürü Veysel Göktekin, İl Genel Meclisi eski Başkanı Mustafa Bayır, Belediye Meclis üyesi Turgay Baş, Çankaya Belediye Meclis üyesi Erdal Türk ve Belediye Basın Birimi Sorumlusu ve Milletvekili Recep Konuk’un Danışmanı Selçuk Ankaralı bulunuyor. Milletvekili Recep Konuk cephesinden adaylık konusunda şuana kadar henüz bir açıklama gelmedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ise şuana kadar aday adaylıklarını açıklayan isimler CHP İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, Eski İl Başkanı Yüksek Atik ile CHP MYK eski üyesi ve yine eski il başkanı Ahmet Ertuğrul oldu.

MHP’de ise MYK üyesi yazar Ali Güler, Akdeniz Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Turan Şener, MHP eski İl Başkanı Cahit Cenk, MHP eski Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Yıldırım ve Belediye eski Başkanı Halil İbrahim Gülcan yer alıyor.

İlk kez bu seçimlere katılacak olan İYİ Parti’de ise milletvekili aday adaylığı için parti yönetim kurulu üyesi Merve Uçar, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi öğretim üyesi Atilla Zorlu adaylıklarını açıklarken, İYİ Parti İl Başkanı İsmet İlmi Hatipoğlu’nun da aday adaylığı için ismi geçiyor.

Saadet Partisinde ise İl Başkanı Şaban Şahin, Hüseyin Çoban, Ali Çiftçi, Hüseyin Oğuz’un isimleri aday adaylığı için geçerken, Büyük Birlik Partisi’nde ise İl Başkanı Ömer Çolak, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Şen ve Ahmet Akgül’ün isimleri kulislerde dolaşıyor.

Aday adaylığı sürecinde bu isimlere önümüzdeki günlerde yenilerinin eklenmesi bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284