Millevekili Akgün Meclis Üyeleriyle Vedalasti

Akgün: “Bu Sehir Için Milletimiz Için Hizmet Etmeye Devam Edecegim”

 Millevekili Akgün Meclis Üyeleriyle Vedalasti

22. 23. ve 24. dönem olmak üzere üç dönem Karaman Milletvekilligi yapan Mevlüt Akgün, Belediye Meclisinin 1 Haziran Pazartesi günü düzenlenen toplantisina katilarak belediye meclis üyeleriyle vedalasti.

Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Belediyesi’ni ziyaret etti ve Belediye Meclisi’nin Haziran ayi olagan toplantisina katildi. “Üç dönem boyunca Karaman için önemli çalismalar yapan degerli milletvekilimiz Mevlüt Akgün Bey’e gönülden tesekkür ediyoruz” diyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan söyle konustu:
“Bu zamana kadar Karaman için mücadele etmis çok takdir ettigim bir arkadasimiz. Belediye yatirimlari olsun, kamu yatirimlari olsun her alanda bize destek olmustur. Biz sayin vekilimizle çalismaktan büyük keyif aldik. Hatta kimi zaman kendisinin yogun çalisma temposuna yetismekte zorlandik. Ben sahsim adina, belediye adina ve Karaman halki adina kendisine tesekkür ediyorum. Insallah önümüzdeki süreçte de yine bizlerle birlikte bu sehir için hizmet etmeye devam edecektir. Biz kendisini hiçbir zaman yalniz birakmayacagiz. Insallah daha güzel bir kent olma yolunda hep birlikte çalisacagiz.“
Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün ise konusmasinda sunlari kaydetti:
“1994-1999 yillari arasinda ben de belediye meclis üyeligi yaptim. O yillar siyasi rekabetin çok daha keskin ve sikintili oldugu bir dönemde bile, Karaman’in hep söyledigim o hosgörü ve sevgi ortaminda, belediye meclisi olarak bir araya gelip Karaman’a hizmet etmenin mutlulugunu birlikte yasadik. Ben huzurunuzda Karaman’a hizmet eden tüm belediye baskanlarina ve meclis üyelerine tesekkür etmek istiyorum. Sizlere de çalismalarinizda basarilar diliyorum. Biz de üç dönem milletimizin verdigi yetki ile Karamanimiza hizmet etmeye çalistik. Elbette zaman zaman eksiklerimiz ve hatalarimiz oldu ama niyetimiz her zaman memleketimize hizmet etme gayreti oldu. Milletvekili olarak benim son haftam. Sizlere tesekkür etmek, helallesmek adina buradayim. Gerek Belediye Baskanimiza ve gerekse sizlere çalismalarinizda basarilar diliyorum. Inaniyorum ki hiçbir hizmet bosa gitmez. Dolayisiyla ben yaptiginiz çalismalarin mutlaka bu aziz milletin kalbinde yer edinecegine inaniyorum. Milletvekilligim bitiyor ama her zaman bir dostunuz, bir arkadasiniz oldugumu unutmayin. Karaman’da hizmet noktasinda baktigimizda kesinlikle siyasi bir ayrim yapmadan insana deger vermek seklinde oldu. Bundan sonra da anlayisimizin bu yönde olacagini ifade etmek istiyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284