Milli Eğitimden Şube Müdürü Yavuz Candan’a Veda Yemeği

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü iken Ayrancı İlçe Milli Müdürü olarak tayini çıkan Yavuz Candan için veda yemeği düzenledi.

Milli Eğitimden Şube Müdürü Yavuz Candan’a Veda Yemeği

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan ve Ayrancı İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Milli Eğitim Şube Müdürü Yavuz Candan için veda yemeği programı düzenlendi.

Öğretmenevinde düzenlenen programa, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin Doğan ve Milli Eğitim Şube Müdürleri katıldı.

“Bizler problem üretmek için değil, çözüm önerilerini sunmak için bu makamlardayız”

Düzenlenen programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, eğitim camiası içerisinde çalışan kişilerin ne zaman ve nerede yollarının kesişeceğini bilmediğini belirtti. Kuntoğlu, “Yöneticilik görevini icra etmek zordur. Ama bizler bu zor görevi yerine getirmek adına taşın altına elimizi soktuk ve görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizler problem üretmek için değil çözüm önerilerini sunmak için bu makamlardayız. Yavuz Bey’in yeni görevi hayırlı olsun. İnşallah Yavuz Bey Ayrancı’da güzel hizmetlere vesile olur. Bundan sonraki hayatında ve yeni görev yerinde başarılar diliyorum” diyerek konuşmasına son verdi.

“Sayın Müdürümüzün katkıları, arkadaşlarımızın yardımı ve ekip ruhu ile başarılı işlere imza attık”

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun konuşmasının ardından söz alan Yavuz Candan, Mevlüt Kuntoğlu ile çalışmaktan dolayı çok memnun olduğunu dile getirdi. Candan, “Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünde çok kısa bir süre sizlerle çalışma imkanımız oldu. Ama gerek Müdürümüz Sayın Mevlüt Kuntoğlu, gerekse de Şube Müdürü arkadaşlarım kuruma çabuk adapte olmam konusunda çok yardımcı oldular. Bu konuda hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sayın Müdürümüzün katkıları, arkadaşlarımızın yardımı ve ekip ruhu ile başarılı işlere imza attık. Gayet samimi bir ortamda çalışma fırsatı buldum. Her zaman Ayrancı’da açık bir kapınızın olduğunu bilmenizi isterim. Ben şahsen Müdür Bey ile siz değerli arkadaşlarımla birlikte çalışmaktan dolayı çok mutlu oldum. Hakkınızı helal edin. Allah’a emanet olun” dedi.

Program, yemek ikramı ve İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun günün anısına vermiş olduğu plaket ve çekilen fotoğraflarla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284