Milli İrade Platformu Demokrasi Nöbeti Programında Bugün

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla 15 Temmuz tarihinden itibaren yurt genelinde olduğu gibi Karaman’da da meydanlara inen vatandaşlar, genciyle yaşlısıyla Demokrasi Nöbetini tutmaya devam ediyor.

Milli İrade Platformu Demokrasi Nöbeti Programında Bugün
Karaman Aktekke Meydanı’nda toplanan vatandaşlara Karaman Belediyesi tarafından kurulan platformda 10 gündür irticalen gelişen programlar sunuluyor. Bu programlara bir disiplin getirilmesi ve önceden ilan edilebilmesi için oluşturulan “Karaman Milli İrade Platformu” ilk toplantısını yaparak 25 Temmuz 2016 Pazartesi tarihli programı netleştirdi.
BU AKŞAM MEYDANDA
22. 00 Yatsı Namazı’nın Kılınması - Aktekke Camii
22. 30 İstiklal Marşı - Kuran Tilaveti - Ezanı Muhammedi
22. 45 Sine Vizyon Gösterileri
23. 00 Mehmet Ali KIRBOĞA (Karasakal Hoca)’nın Halka Hitabı
23.30 Gurup Sevgi - Ezgi ve İlahi Dinletisi
00. 15 Dua
01.00 Karaman Belediyesi Çorba İkramı
03. 00 Kent Meydanında Teheccüt Namazı
05.00 Sabah Namazı
SİZDE KATILIN
Milli İradeye sahip çıkmak için Karaman Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan öncülüğünde kurulan Aktekke platformu 11. güne girilmesine rağmen heyecanından hiçbir şey kaydetmedi. Platform Organizasyon Ekibince yapılan açıklamada “Her akşam 22.00’da Yatsı Namazı ile başlayan ve gece 01. 00'a kadar süren sahne programlarında yer almak isteyen kardeşlerimizin bizimle irtibata geçmesini istiyoruz” denildi. Programın herkese ve her kesime açık olduğu, gecenin ruhunu taşıyan her türlü aktiviteye açık olduğu bildirildi. Gecede maharetini sergilemek isteyenlerin organizasyon sekreteryası ile en az 24 saat öncesinde irtibata geçmesi gerekiyor.
Organizasyon İrtibat Telefonu: 0 505 391 1550
İHTİYAÇLAR VAR
Her gece sabaha kadar demokrasi nöbeti tutulan Aktekke Maydanı’nda bazı kurum ve kuruluşlar, STK’lar ve özel sektör firmaları nöbet tutan halka destek oluyor. Bayraklar dağıtılıyor, çorba, yemek ve su ikramları yapılıyor. Bununla birlikte meydanda daha fazla desteğe ihtiyaç var. 10 gündür destek veren kurumların yükünün hafiflemesi ve nöbet tutan vatandaşların rahat edebilmesi için başka kurum ya da kişilerin desteklerine ihtiyaç var. İhtiyaçların başında meydanda sabahlayan vatandaşlar için hasır ya da bu tür yer sergi malzemeleri, tabure ve gece yarısından sonra yiyecek içecek desteği ihtiyacı geliyor. Halkımıza duyurulur.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284