Milli İradeye ve Demokrasiye Sahip Çıkma Kararlılığı Devam Etti

Karaman Valisi Sayın Süleyman Tapsız, Yüce Milletimizin milli iradesine vurulmak istenen darbeye karşı vatandaşlarımızın gösterdiği tepki ve hassasiyet için Aktekke Meydanında binlerce Karamanlılar ile beraber oldu.

Milli İradeye ve Demokrasiye Sahip Çıkma Kararlılığı Devam Etti
15 Temmuz 2016 akşamı ülkemizin her köşesinde olduğu gibi, millet iradesini ve demokrasiyi ortadan kaldırmaya kalkışanlara karşı Cumartesi akşamı da, il merkezi ve ilçelerden gelen binlerce vatandaşımız büyük bir coşku içerisinde ellerine aldıkları Türk Bayraklarıyla Aktekke Meydanını doldurarak sabaha kadar protestolarını sürdürdüler.
Başta Vali Sayın Süleyman Tapsız olmak üzere, belediye başkanı Ertuğrul Çalışkan, il emniyet müdürü Mehmet Şahne kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri Aktekke Meydanını dolduran binlerce vatandaşımız arasında bulunarak, en güçlü şekilde birlik ve beraberliğini gösterdiler.
Vatandaşlarımızla beraber olan Vali Tapsız, “Cuma akşamı devletimizin tüm yetkilileriyle hep birlikte burada görevimizin başındaydık, bugün de buradayız. Demokrasimize ve milletimize yapılan darbe girişiminde duruşları ile milli iradeye sahip çıkma konusunda gösterdikleri duyarlılıktan dolayı tekrar Karamanlı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.





 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284