Milli Mücadelemizin Bu Yıl 99’uncusunu Kutladık

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlerimize armağan ettiği Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Gençlik Haftası kutlamaları nedeniyle 19 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 10’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir kutlama programı yapıldı.

Milli Mücadelemizin Bu Yıl 99’uncusunu Kutladık

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna gidilen yolda atılan ilk adım olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları 19 Mayıs 2018 tarihinde saat 09’da Atatürk Anıtı’na çelenk koyma programı ile başladı. Program daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünden saat 09.30’da Gençlik Yürüyüşü ile devam etti.
Halkın katılımıyla 15 Temmuz Aktekke Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen kutlama programına ise; Vali Fahri Meral, Garnizon Komutanı Per. Alb. Yurdakul Kazım Türkmen,  Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saat 10’da başlayan kutlama programı  “Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı”, “Açılış Konuşması”, “Şiir Dinletisi”, “Wushu Gösterisi”, “Taekwondo Gösterisi”, “Halk Oyunları Gösterisi”, “Ödül Töreni” ve “El Sanatları Sergisi” ile son buldu. 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284