Minik Batuhan, Okulunun Açildigi Günü Göremedi

2011-2012 Egitim-Ögretim yilinin ikinci yarisi dün çalan ders zili ile basladi. Minik Batuhan ise ikinci yarida görüsmek üzere ayrildigi arkadaslari ve okuluna dönemedi.

Minik Batuhan, Okulunun Açildigi Günü Göremedi
Ilimiz Kemal Reis Ilkögretim Okulu birinci sinif ögrencisi Batuhan Bayir (6) yariyil tatilinde Konya’nin Karapinar ilçesinde geçirdigi trafik kazasinda hayatini kaybetti.
Okulun ilk günü sinif arkadaslari Batuhan’in ölüm haberini alan arkadaslari, ögretmenleri ve Okul Müdürü Tahsin Altin, Batuhan’in basarili bir ögrenci ve okulda sevilen biri oldugunu belirterek ölüm haberine çok üzüldüklerini söylediler.
Minik Batuhan Bayir’in vefati nedeniyle Milli Egitim Müdürlügü ailesine, okul müdürü, ögretmenleri ve arkadaslarina bassagligi diledi.
Kaza, 30 Ocak tarihinde Karapinar ilçesi Pinarbasi Caddesi'nde Harun U. idaresindeki 65 FA 242 plakali otomobil, Mehmet E. yönetimindeki 42 BUC 86 plakali otomobille çarpismasi sonucu meydana gelmisti. Kazada, 42 BUC 86 plakali araçta bulunan Batuhan Bayir (6) olay yerinde, Mehmet Koç ise kaldirildigi Konya Üniversitesi Meram Tip Fakültesi'nde hayatini kaybederken 7 kisi de yaralanmisti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284