Minik Judoculardan Vali Murat Koca’ya “Kocaman” Ilgi

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde 14 Mart 2015 tarihinde yapilan Minikler ve Yildizlar Türk Dil Kupasi Judo Sampiyonasinda minik judoculardan Vali Murat Koca’ya büyük ilgi.

 Minik Judoculardan Vali Murat Koca’ya “Kocaman” Ilgi

Karaman’in ev sahipligini yaptigi Türk Dil Kupasi Minikler ve Yildizlar Judo Sampiyonasi, Karamanli sporcularinda yer aldigi Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti, Konya, Ankara, Aksaray, Kirsehir, Kirikkale, Igdir, Kilis, Afyon, Nevsehir, Mersin ve Nigde’den gelen toplam 240 sporcunun katilimi ile tamamlanmisti.

Karaman’da yaptigi çalismalar ile yediden yetmise herkesin sevgisini kazanan Vali Murat Koca, spora ve sporcuya verdigi destekle gönüllerde taht kurmaya devam ediyor. Kazim Karabekir Spor Salonu’nda gerçeklestirilen Türk Dil Kupasi Judo Sampiyonasinda her zamanki gibi yerini alan ve uzun bir süre müsabakalari izleyen Koca, Karaman’da gerçeklestirilen spor organizasyonlarinda yerini alarak sporculara desteklerine devam ediyor.
Karamanli sporcularinda yer aldigi sampiyonada sampiyonluk mücadelesi veren minik judoculari büyük bir hayranlikla izleyen Vali Murat Koca, yapilan müsabakalar sonrasinda minik judoculari yanina çagirarak sporcularla tek tek ilgilendi.
“Maglup olan sporculari da çagirin”
Zevkli ve çekismeli geçen müsabakalar sonunda, sadece galip gelen sporculari degil, maglup olan sporculari da çagirin, onlar daha küçük onurlari kirilmasin, onlar bizim gelecegimizin sporculari diyen Vali Murat Koca’nin bu sözleri, spora ve sporcuya verdigi destegi bir kez daha ön plana çikararak hafizalarda yer etti.
Bu ilgi ve destek sonunda oldukça mutlu görünen minik sporcular, Vali amcalari ile fotograf çektirmek için adeta bir birleri ile yaristilar.
Yasanan bu güzel tablonun sporculari motive noktasinda çok önemli oldugunu belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Karaman’a geldigimiz günden bu yana bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Karaman Valimiz Sayin Murat Koca’ya bugünde aramizda oldugu için ve minik sporcularimiza destek verdigi için bir kez daha tesekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284