Minik Öğrencilerden Özel Bir Gece

Turkcell Bayii Karaman Bilişim ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen piyanistlerin sahne performansı izleyenlerden tam not aldı.

Minik Öğrencilerden Özel Bir Gece

Bir yıl boyunca Müzik Öğretmeni Esma Şengün tarafından verilen eğitimlere katılan her yaş grubundan 9 öğrenci, düzenlenen gecede performanslarıyla izleyenleri adeta büyülerken sahne şovlarıyla profesyonel piyanistleri aratmadı.  Birçok müzisyenin önemli eserlerini çalan öğrencilerin aileleri bu anları görüntülemek için birbiriyle yarıştı. Piyano resitali öncesinde bir yıllık emeklerini bir kutlama pastası ile taçlandıran öğrenciler alkışlar arasında öğretmenlerine çiçek verdiler.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Turkcell Karaman Bilişim yetkilisi Çiğdem Özdemir “Bu anlamlı geceye sponsorluk etmekten ötürü son derece mutluyuz.  Kurum olarak böylesine güzel bir gece de sahne alan öğrencilerimize, öğretmenimize ve katılımlarıyla onları yalnız bırakmayan misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Karaman Bilişim olarak bu tür organizasyonlara katkımız devam edecektir” dedi 

Program hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2018, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284