Minik Yüreklerden Cezaevine Yardim Kampanyasi

Yunus Emre Kres ve Gündüz Bakim Evi ögrencileri okul müdiresi Betül Çolak ve ögretmen Nurdan Kaya rehberliginde, Karaman M-Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumunda tutuklu ve hükümlü annelerinin yaninda kalmak zorunda olan çocuklar için hediye oyuncak kampanyasi düzenleyerek program çerçevesinde Karaman Adliyesini ziyaret ettiler.

Minik Yüreklerden Cezaevine Yardim Kampanyasi

Minik ögrencileri Karaman Cumhuriyet Savcisi Mehmet Sami Çaglayan karsilayarak hediye edilen oyuncaklari Ceza Infaz Kurumundaki çocuklara göndermek üzere teslim aldi. Minikler ayrica savcilik-adliye birimlerini ve Agir Ceza Mahkemesi durusma salonunu da gezerek adliye hakkinda bilgi edindiler
Cumhuriyet Savcisi Mehmet Sami Çeglayan yaptigi açiklamada, minik yüreklerin bu büyük ve önemli kampanyasinin toplumun her kesimine örnek olmasi gerektigini oyuncaklarin ihtiyaci olan çocuklara verilecegini ve emegi gecen yavrularimiza, degerli idareci ve ögretmen ve velilerine tesekkür etigini dile getirdi.
Kres müdiresi Betül Çolak ve ögretmen Nurdan Kaya, ayni duygularla ihtiyaç sahiplerine yardimda bulunup bir seyleri paylasmanin insanlarda sevgi, saygi ve sorumluluk gibi güzel özelliklerin gelismesi yönünden önemli oldugunu böyle bir kampanya da emegi geçen herkese tesekkür ettiklerini dile getirdiler. (Haber Merkezi)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284