Mozaik Vakfi Iftari Coskulu Geçti

Hollanda Mozaik Vakfi tarafindan Vlaardingen kentinde organize edilen iftar yemegine ilgi büyüktü

Mozaik Vakfi Iftari Coskulu Geçti
Mehmet Ali Topcu
VLAARDINGEN - Hollanda Mozaik Vakfi tarafindan Vlaardingen kentinde organize edilen iftar yemegine ilgi büyüktü. Iftar programina, Hollanda Genç Isadamlari Federasyonu (HOGIAF) Baskani hemserimiz Mehmet Kabakyer, Hollanda Karamanlilar Vakfi Baskani Ugur Sen, Hollanda Çataklilar dernegi Baskani Mustafa Koçak, Avrupa Bozkandaklilar Dernegi Baskan Yardimcisi Ilhami Gülmüs, Hollanda Suduragi Dernegi Baskani Hasan Güzel, isadamlari, Hollanda'da 12 Eylül tarihinde yapilacak olan genel seçimlerde CDA partisinden milletvekili adayi olan Ebubekir Öztüre ile Sosyal Demokrat Isçi Parti PvdA'dan aday olan Tunahan Kuzu ve diger davetliler katildi.
Yemekte bir konusma yapan Hollanda Mozaik Vakfi ve ayni zamanda Hollanda Kilbasanlilar Dernegi Baskani Zekeriya Aslan, Ramazan ayinin önemine deginerek, birlik ve beraberlik çagrisinda bulundu. Aslan, "Ülkemizden binlerce kilometre uzakta da olsak kalplerimiz her an ülkemizle birlikte atiyor. Mozaik Vakfi olarak, Hollanda'daki Karaman Köy dernekleriyle beraber bu yil Eylül ayinin sonunda 'Biz Bize Karaman Söleni' organize etmeyi planliyoruz. Bu günden elde edilecek gelir ile Karaman bölgesindeki ihtiyaç sahibi engelli vatandaslarimiza engelli araçlari alip, kendilerine ulastiracagiz. Bu konu ile ilgili çalismalarimizi sürdürmekteyiz" açiklamasinda bulundu.
12 Eylül tarihinde Hollanda’da yapilacak genel seçimlerde milletvekili adayi olan Ebubekir Ötüre ve Tunahan Kuzu ise neden aday olduklarini, tercihli oyla seçilmelerinin mümkün olacagini, dolayisiyla vatandaslarimizin oylarina talip olduklari söylediler.
Programda yapilan diger konusmalarda da birlik, beraberlik konusunda vurgulamalarda bulunuldu. Iftara katilan konuklar bir birleriyle sohbet ederek güzel bir aksam geçirdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284