Müftülügün Iftari Yapildi

Il Müftülügü ve Türkiye Diyanet Vakfi Karaman Subesinin iftar programi Zenbilli Ali Efendi Kur’an Kursu Bahçesinde genis bir katilimla gerçeklestirildi.

Müftülügün Iftari Yapildi
Program Merkez Zenbilli Kur’an Kursu ögreticisi Osman Arslan’in Kur’ani Kerim tilavetiyle basladi.
Il Müftüsü Nuri Degirmenci “Önemli olan birlikte iftar etmek, her zaman birliktelik ve dayanisma içerisinde olabilmek. Bu tür davetler en güzel örneklerdir. Diyanet vakfimiz 1975 yilinda Diyanet isleri baskanligimizin hizmetlerine destek olmak için kurulmus o günden bu güne birçok hizmetlere imza atmistir. Ülkemizin dogusundan batisina, kuzeyinden güneyine, Avrupa’dan Afrika’ya, Asya’dan dünyanin birçok yerinde vakfimizin hizmetleri baskanligimizla birlikte devam etmektedir” dedi.
Il Müftülügü ve Türkiye Diyanet Vakfi Karaman Subesi Iftar Programina Cumhuriyet Bassavcisi Mustafa Kemal Çokdinç, Il Emniyet Müdürü Lütfi Sönmez, Il Milli Egitim Müdürü Recep Aksoy, Valilik Özel Kalem Müdürü Murat Zafer, Cumhuriyet Halk Partisi Il Baskani Ahmet Ertugrul, Milliyetçi hareket partisi Il Baskani Ismet Hatipoglu, Konya Müftü Yardimcisi Yusuf Arikan, Selçuklu Ilçe Müftüsü Ali Okutan, Karatay Ilçe Müftüsü Hasan Hüseyin Arslantürk, Daire amirleri, Ayranci, Basyayla, Ermenek, Kazim Karabekir Ilçe Müftüleri, Sivil Toplum kuruluslari, sanayiciler, esnaflar, vatandaslar, Kur’an Kursu ögreticileri, daire personeli ve vatandaslarin katilimi ile gerçeklestirildi.
Diyanet Isleri Baskani ve Türkiye Diyanet Vakfi Mütevelli Heyeti Baskani Prof. Dr. Mehmet Görmez’in mesaji yayinladi, daha sonra Türkiye Diyanet Vakfi tanitim cd gösteriminden sonra program yemek ve dua ile sona erdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284