Muhasebeciler Bilgilendirildi

`E-Birlik Projesi, Dönem Sonu Islemleri, Gelir ve Kurumlar Vergisi Beyannamelerinin Düzenlenmesi` konulu Egitim Semineri 17 Mart Sali günü SMMM Odasi Seminer Salonunda yapildi. Seminer açis konusmasini Oda Baskani Ibrahim Ayhan Sanci yapti.

 Muhasebeciler Bilgilendirildi

Oda Baskani Sanci yaptigi konusmada; E-Birlik Sistemine Meslektaslarin sorunsuz olarak giris yaptigini ve Ilimizde E-Birlik Sisteminin basarili bir sekilde kullanildigini belirterek, emegi geçenlere tesekkür etti.

TÜRMOB Genel Sekreteri SMMM Yücel Akdemir, “E-Birlik Projesi” -Kapsam, Amaç ve Uygulama Esaslari -Haksiz Rekabetle Mücadele Modülü ve Sözlesme Düzenlenmesi “Güncel Mesleki Konular” hakkinda Seminer verdi.
TÜRMOB Denetleme Kurulu Baskani YMM Nazim Anil'da; “Mesleki Sorumluluklar Çerçevesinde Dönem Sonu Islemleri” “Gelir ve Kurumlar Vergisi Beyannamelerinin Düzenlenmesi" konularinda Seminer verdi.
Seminer sonunda Oda Baskani Ibrahim Ayhan Sanci, Yücel Akdemir ve Nazim Anil'a Karaman SMMM Odasini ziyaretleri anisina Karamanoglu Mehmet Bey'in Türk Dili Fermani Büstünü takdim etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284