Muhsine Kahraman’i Ziyaret Ettiler

Yarin kutlanacak olan Anneler günü nedeniyle Sevgi Evlerinde kalan çocuklar Vali Kahraman’in esi Muhsine Kahraman’i ziyaret ederek, anneler gününü kutladilar.

Muhsine Kahraman’i Ziyaret Ettiler
Valilik Konutunda gerçeklesen ziyarete Vali Yardimcisi Vekili Erkan Isa Erat, Il Basin ve Halkla Iliskiler Müdürü Hayrettin Aslan, Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürü Hasan Erkan, sevgi evlerinde kalan çocuklar katildi.
Sevgi evlerinde kalan çocuklar kendilerini Vali Konaginda agirlayan Muhsine Kahraman ve annesi Rabia Öztürk’e çiçek sunarak, anneler gününü kutladilar. Muhsine Kahraman, annesi Rabia Öztürk ve kizi Semiyye Munise Kahraman'la birlikte çocuklarin bu sicak ilgisini karsiliksiz birakmayarak onlarla tek tek kucaklasarak, bir süre sohbet etti.
Konuklari ile yakindan ilgilenerek gerçeklestirilen bu ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden hanimefendi Muhsine Kahraman yaptigi konusmasinda, “Annelerimizin haklarini ödememiz mümkün degildir. Onlar iyi günümüzde de, kötü günümüzde de hep bizlerle beraber oldular. Baslarimizin taci gönüllerimizin ilacidir annelerimiz. Her evlat kiz olsun erkek olsun bir yerde annenin eseridir. Çünkü anne besikten büyütünceye kadar eger hayatta ise çocuguyla birliktedir ve onun ilk ögretmenidir. Anneler için senede bir günün Anneler Günü olarak kutlanmasi tabii ki sembolik bir durumdur. Çünkü evlatlarina kol kanat geren, yuvalarina özveri ile sahip çikan annelerimizi bir ömür boyunca sirtimizda tasisak haklarini ödeyemeyiz. Ben bütün annelerin Anneler Gününü kutluyorum, saglik ve mutluluk içinde aileleriyle birlikte huzurlu bir hayat yasamalarini diliyorum.”dedi.
Ziyaret Hanimefendi Muhsine Kahraman ve annesi Rabia Öztürk’e sevgi evlerinde kalan çocuklarin hediye vermesi ile sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284