Muhtarlar Derneği'nden Başkan Çalışkan'a Ziyaret

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile Karaman Muhtarlar Derneği yönetimi Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ı makamında ziyaret etti.

Muhtarlar Derneği'nden Başkan Çalışkan'a Ziyaret
Karaman Muhtarlar Derneği Yönetimi, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısı ile Karaman'da düzenlenen kutlama programları kapsamında Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete; İl Mahalli İdareler Müdürü Abdullah Şahiner, Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Öngay ve mahalle muhtarlarından oluşan dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı. Heyet, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve Başkan Yardımcısı Duran Kabaağaç tarafından başkanlık makamında ağırlandı.
Ziyaret esnasında konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Öngay: “Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul Çalışkan'a ve şahsında tüm Karaman Belediyesi çalışanlarına ilimizde yapmış oldukları hizmetlerden ve muhtarlarımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şöyle konuştu: “Her zaman ifade ettiğimiz gibi muhtarlarımızla birlikte sürekli istişare içerisinde olarak milletimize hizmet etme çabasındayız. Tüm Türkiye'de muhtarlarımızın üstlenmiş olduğu görev ve sorumlulukların ne derece önemli olduğunun bilincindeyiz. Bulundukları mahallelerde ve köylerde yaşayan vatandaşlarımız tarafından seçilen ve kendilerine emanet verilen bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışan tüm muhtarlarımızı kutluyorum. 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile ülkemizde görev yapan ve milletimiz için hizmet eden tüm muhtarların Muhtarlar Günü'nü kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284