Muhtarlar Dernegi’nden Il Özel Idaresi’ne Tesekkür

Geçtigimiz hafta içerisinde yapilan Çanakkale ve Bursa gezilerine katkida bulunan Il Genel Meclisi Baskani Mustafa Bayir ve Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Mehmet Salih Baldiz’a, Muhtarlar Dernegi Baskani Yahya Soytürk ve Yönetim Kurulu üyeleri tesekkür ziyaretinde bulundular.

Muhtarlar Dernegi’nden Il Özel Idaresi’ne Tesekkür
Muhtarlar Dernegi Baskani Yahya Soytürk, “Ben sahsen 20 yildir planlayip da islerimin yogunlugundan dolayi hep öteledigim bu geziyi hem bizlerin hem de Karamanli Muhtarlarimizin yogun katilimi ile gerçeklestirmis bulunuyoruz. Gezinin gerçeklesmesini saglayan Valimize, Il Genel Meclis Baskanimiza, Il Encümen üyelerimize, Il Genel Meclis üyelerimize ve Il Özel Idaremize çok tesekkür ediyorum” dedi.
Soytürk, geziye 65 muhtarin katildigini belirterek Çanakkale’de sehitlik ve müzeleri gezdiklerini Bursa’da ise Ulu Cami, Orhangazi türbesi ve Emir Musa türbelerini ziyaret ettiklerini söyledi.
Il Genel Meclisi Baskani Mustafa Bayir’da, imkanlari dâhilinde bu tür organizasyonlara katki saglamaya devam edeceklerini belirterek, “Insanimizin her kösesi baska güzel olan yurdumuzun gezilmeye deger her yerini görmesi gerektigini ifade ederek, bizler insanlarimiza bu imkânlari saglamaliyiz ki insanimiz tarihimiz ve geçmisimiz hakkinda bilgi sahibi olsun” dedi.
Ziyaret Muhtarlar Dernegi Baskani Yahya Soytürk’ün, Il Genel Meclisi Baskani Mustafa Bayir’a Çanakkale’den getirdikleri armagani takdim etmeleriyle sona erdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284