Mut Köprülü Kavşakta Çalışmalar Yeniden Başlıyor

Karaman Belediyesi ile Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Karaman-Mersin çevre yolu üzerinde yapımına başlanılan köprülü kavşakta çalışmalar yeniden start alıyor.

Mut Köprülü Kavşakta Çalışmalar Yeniden Başlıyor

Karaman’ın dört bir yanında ulaşım, toplu konut, yeşil alan düzenlemeleri gibi birçok yatırım ve hizmet kesintisiz devam ediyor. Bu yatırımların en önemlilerinden birisi olan ve geçtiğimiz yıl Karaman’ın Mut girişinde yapımına başlanan köprülü kavşakta çalışmalar önümüzdeki günlerde kaldığı yerden yeniden başlıyor.

Köprülü kavşakta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, “Karayolları Genel Müdürlüğü ile işbirliğinde yapımına başladığımız Mut yolu üzerindeki köprülü kavşakta çalışmalar kamulaştırma işlemlerinin uzamasından dolayı bir süredir durmuş vaziyette idi. Bu kamulaştırma işlemleri şu anda tamamlanmış durumda. Köprülü kavşak üzerinde çalışmalar önümüzdeki günlerde kaldığı yerden tekrar başlayacak. Çalışmalar kısa sürede tamamlanacak. İnşallah Mayıs ayı içerisinde Mut yolu köprülü kavşağı milletimizin hizmetinde olacak" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284