Mutlu Bayramlar

30 gün süren Ramazan ayinin sona ermesiyle birlikte Ramazan bayramini yarindan itibaren kutlamaya baslayacagiz. Kirginliklarin, küskünlüklerin sona erecegi, saglikli, huzurlu ve keyifli bayramlar dileriz. Ramazan bayrami nedeniyle sitemize gelen bayram mesajlari söyle;

Mutlu Bayramlar

VALI KOCA: BAYRAMLAR YASAMIMIZI ZENGINLESTIREN GÜNLERDIR”
Vali Murat Koca Ramazan Bayrami nedeniyle bir kutlama mesaji yayinladi.
Vali Koca yayinladigi mesajinda,“Toplumsal yasamimizda önemli yeri bulunan bayramlarimiz, mutluluklarin paylasildigi, birlik, beraberlik, kardeslik, dostluk duygularinin güçlendirildigi, darginlik ve kirginliklarin unutuldugu, insanlarin kaynasmasina ve huzurlu yasamin tesisine vesile olan müstesna günlerdir. Bu mübarek günde darginliklari ve kirginliklari bir kenara birakarak, birbirimizi kucaklamaliyiz. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem tasidigi bu özel günlerde, sosyal yardimlasma ve dayanismanin da geregi olarak yoksul, kimsesiz, hasta ve yaslilari ziyaret ederek, onlara maddi ve manevi yardimlarda bulunarak, onlari sevindirmek manevi duygularimizi güçlendirecektir. Yasamimizi zenginlestiren ve renklendiren bayramlari, insanlarin birbirine yakinlasmasi, kaynasmasi, üzüntülerin yerini sevincin almasi, kardeslik ve dostluk baglarinin canlanmasi, birligimizin daha da güçlenmesi için önemli birer firsat olarak degerlendirmeliyiz. Bu duygu ve düsüncelerle Ramazan Bayrami’nin tüm insanliga, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dilegiyle bayraminizi en içten duygularla kutlarim” dedi.
MILLETVEKILI ELVAN’DAN BAYRAM MESAJI
Ilimiz Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani Lütfi Elvan, Ramazan bayrami nedeniyle bir mesaj yayinladi.
Elvan mesajinda, “On bir ayin sultani olan Ramazan ayini huzur ve sükun içerisinde tutulan oruçlarin, kilinan teravihlerin, verilen fitre ve zekatlarin paylastiran ve birlestiren gücü ile tamamlamis bulunmaktayiz. Sevginin zirve noktasinda bulundugu, bereket ve feyiz içerisinde tüm halkimizin ve Islam âleminin birlik ve dayanisma içerisinde bir bayram geçirmesini ve Ramazan Bayrami'nin, ülkemiz, milletimiz, Islam dünyasi için kardeslige, birlige, beraberlige, tüm insanlik için barisa vesile olmasini Cenab-i Allah'tan temenni ediyorum. Mutlu ve huzurlu bir sekilde Ramazan Bayrami'na ulasmis olmanin mutlulugu ile Islam Alemi ile birlikte tüm hemserilerimin Mübarek Ramazan Bayramini tebrik ediyor; Sevgi ve Saygilar sunuyorum” dedi.
KMÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SABRI GÖKMEN’IN BAYRAM MESAJI
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Ramazan Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayinladi. Rektör Gökmen, mesajinda su ifadelere yer verdi:
“Hosgörünün ve bereketin simgesi olan mübarek Ramazan ayini huzur içerisinde tamamlayarak, toplumumuzu kaynastiran ve kardesligimizi pekistiren Ramazan Bayrami’na kavusmanin mutlulugunu yasiyoruz.
Bizi millet yapan ve kardesçe birarada yasamamizi saglayan ortak manevi degerlerin, yalnizca bu ay ve Ramazan Bayrami ile sinirli kalmayarak, birlik ve beraberligimizin, toplumsal huzurumuzun ve barisin daim kilinmasi en büyük temennimizdir.
Bu vesile ile basta Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi ailesi olmak üzere, ögrencilerimizin, degerli ailelerinin, tüm Karaman halkinin ve ulusumuzun Ramazan Bayrami’ni kutlar; sevgi, saygi ve kardeslik duygulari içerisinde saglikli, mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim.”
CHP IL BASKANI ERTUGRUL: “KARAMANLILARIN BAYRAMINI KUTLUYORUM”
Cumhuriyet Halk Partisi Il Baskani Ahmet Ertugrul, Ramazan bayrami nedeniyle bir mesaj yayinladi.
Ertugrul mesajinda, “Bin aydan daha hayirli olan Ramazan ayini bitirmek üzereyiz,30 gündür saglikli olanlar orucunu tuttu kimilerimiz ise çesitli nedenlerle tutamadi. Ama en önemlisi Ramazan Ayi süresince kendi iç dünyamizi dinledik. Artilarimizi ve eksilerimizi degerlendirdik. Ramazan Ayinin bizlere saglamis oldugu huzuru daha saglikli düsünebilmek için kullandik. Ülkemizde ve dünyamizda yasanan birçok sorun karsisinda sikildik, hüzünlendik çogunlukla da kizdik. Tüm bunlarin insani degerleri asindirdigini ve yok ettigini görebildi isek Ramazan Ayinin bizlere vermek istedigi düsünceyi idrak etmisiz demektir. Birbirimizle, komsularimizla, arkadaslarimizla, dostlarimizla, sevdiklerimizle, ailemizle, akrabalarimizla ve de en önemlisi kendimizle olan iliskilerimizde insani degerleri ortaya koyabilmemiz, ilk basta çevremizin sonra ülkemizin son olarak da dünyamizin daha da yasanabilir olmasini saglayacaktir. Bu duygu ve düsüncelerle bugünlere ulasmamizi saglayan basta ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, Cumhuriyetimizin ayakta kalmasini saglayan sehitlerimizi, gazilerimizi sevgi ve saygiyla aniyor, ülkemizin, Karaman halkinin ve tüm Islam âleminin Ramazan Bayramini kutluyoruz” dedi.
KARAMAN TICARET VE SANAYI ODASI'NDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Karaman Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay ve Meclis Baskani M. Gökhan Alkan Ramazan Bayrami dolayisiyla yayinladiklari mesajda, "Bayramlar,milli ve dini duygularin, inançlarin, örf ve adetlerin uygulanip sergilendigi, bir toplumda millet olma suurunun sekillendigi, kuvvetlendigi günlerdir. Bizleri yakinlastiran, birlik ve beraberligimizi, sevgi ve dostluk baglarimizi güçlendiren, iyilik ve yardimlasma duygularinin arttigi bir bayrama daha kavusmanin büyük mutlulugunu yasiyoruz. Bu duygu ve düsüncelerle; Ramazan Bayrami'nin; milletimizin sevgi ile kucaklasmasina, birlik ve beraberligimizin güçlenmesine vesile olmasini ve tüm insanliga hayirlar getirmesi temennisiyle sevdiklerinizle saglikli, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyoruz" dediler.
IL MILLI EGITIM MÜDÜRÜ ASIM SULTANOGLU’NUN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Bayramlar, birbirimizle olan kardesligimizi, yakinligimizi bir kez daha hatirlamamiz, bütün insanliga karsi sorumluluklarimizi ve hassasiyetlerimizi yeniden degerlendirmemiz gereken vesilelerdir.
Sevgi, saygi ve hosgörü atmosferinin yasandigi; güzelliklerin ve dostluklarin tazelendigi; toplum hayatimizda müstesna bir yere sahip Ramazan Bayrami iyilik ve güzelliklerin harmanlandigi, sevinç ve mutluluklarin paylasildigi, kin, nefret ve düsmanlik gibi kötü duygularin köreltildigi, dostluk ve kardeslik baglarinin pekistirildigi ortamlardir. Insanlar arasinda kardesligin canlanmasina, birlik ve beraberligin pekismesine, sevinç ve kederlerin paylasilarak milletçe el ele, gönül gönüle, dirlik ve düzenligimizin devamina vesiledir.
Bu duygu ve düsüncelerle Ramazan Bayraminizi en kalbi duygularimla kutlar bayraminizi aileniz ve tüm sevdiklerinizle beraber geçirmenizi, tüm egitim çalisanlarimiza, ögrencilerimize, velilerimize, ülkemize, milletimize, Islam âlemine sevgi, baris ve huzur getirmesini diler saygi ve sevgilerimi sunarim

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284