Nachi Firmasindan Egitim Semineri

Rulman sektörünün önde gelen markalarindan olan Nachi ilimizde bir egitim semineri düzenledi.

Nachi Firmasindan Egitim Semineri

Ümit Ticaret’in ev sahipliginde Demosan Otel’de gerçeklestirilen seminerde, Nachi Firmasi yetkilileri, ürünleri hakkinda teknik bilgileri paylasti.
Seminerde Satis ve Pazarlama Müdürü Orhan Çevik, Nachi Avrupa Teknik Müdürü Hideyuki Furuta ve Avrupa Satis Müdürü Muhammed Rajabi katilimcilari satis ve teknik yönden bilgilendirdi.
Karaman’da faaliyet gösteren fabrikalarin yetkilileri, ustalari, mühendisleri ve teknik elemanlarinin yogun katilim gösterdigi seminerde Nachi Avrupa Satis Müdürü Muhammed Rajabi, yaptigi konusmada, Nachi firmasi hakkinda katilimcilara bilgi verdi.
Rajabi, “1928 yilinda kurulan Nachi firmasi merkezi ofisi Tokyo/Japonya’da bulunmakta. Nachi-Fujikoshi bir teknoloji firmasi olarak kullanicilarina hammadde islemeden son ürünün tasinmasina kadar uygulamalarinin her adiminda destekleyecek çözümlere imza atmistir. Bu baglamda Nachi-Fujikoshi, 1939 yilinda Torna/Freze, 1959 yilinda Hidrolik Ekipman, 1982 yilinda Robot üretimine baslamistir” dedi.
Nachi Avrupa Teknik Müdürü Hideyuki Furuta, rulman konusunda teknik seminer verdi.
Furuta, konusmasinda sunlari söyledi:
“Öncelikle Nachi 6 bin serisinde bulunan rulmanlarda kapak tasarimini ve malzemesini degistirdi. Biz bu kauçuk malzemeden ziyade isiya dayanikli kapak kullandik. Ayrica 6 bin serisinde bulunan rulmanlarin sicaklikta çalismasi için gres firmamizla özel gres talep ettik ve rulmanlarimizda bunu kullanmaya basladik.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284