Narlikuyu Kerim Balik Restaurant’tan Yeni Bir Atak

Uzun zamandan beri Silifke Narlikuyu’da hizmet veren Kerim Restaurant yeni bir atak yaparak Atakent Tolya Hotel’i bünyesine katti.

Narlikuyu Kerim Balik Restaurant’tan Yeni Bir Atak
Karamanli hemserilerimizin yakindan tanidigi genç, girisimci ve turizmci Cemal Sümer'in Genel Müdürlügünü yaptigi Tolya Hotel konuklarini agirlamaya basladi.
Narlikuyu'da balik restaurantlarinda isletmeciligi ve tecrübesi ile yerli ve yabanci turistlerin güvenini kazanan Cemal Sümer turizmde marka yolunda olacaklarini söyledi.
Turizme yabanci olmadigini belirten Cemal Sümer, "Yillarin bilgi birikimi ve tecrübesiyle Tolya Ho-tel'in isletmeciligini yapacagim. Yeni ve tecrübeli kadromuzla hizmet vermeye basladik. Yillardir Narlikuyu'da balik restaurant isletmeciligi ile güven ve tecrübe kazandim. Bölgemize gelen yerli ve yabanci turistlerin yogun istegi üzerine Tolya Hotel’in isletmeciligini yapmaya karar verdim. Her iste basarili oldugum gibi Hotel isletmeciliginde de basarili olacagima inaniyorum" dedi.
ATAKENT'TE KI EVINIZ TOLYA HOTEL
Cemal Sümer, " Günesli Türkiye’nin güneyinde, Antalya-Mersin arasinda doganin tüm güzellikleriyle 2000 yillik tarihin birlestigi yerde, sizlere küçük bir cennet yarattik. Bu cennetin adi “TOLYA HOTEL”. Rahat ve modern ulasim olanaklariyla Adana Havaalani’na sadece 150 km. mesafede Akdeniz’in en güzel koyu ve balikçi köyü olan Atakent’de (Susanoglu) kurulu. 30 oda, 70 yatak, 7 suit, 1 balayi odasi, bütün odalarda split klima, 24 saat sicak su, uluslararasi görüsmelere açik telefon, fax, deniz manzarali genis balkonlar,   suit ve balayi odasinda TV ve mini bar, yüzme havuzu ve çocuk havuzu bulunmaktadir. Türk ve dünya mutfaginin özenle sunuldugu ve yemek yemenin zevke dönüstügü 120 kisilik restauranti, çiçekler arasindaki havuzlu çay bahçesi, genis lobisi, sohbetin ve dinlenmenin zevkli köselerinden TV odasi, lobi ve Restaurant’taki essiz sohbetler.” dedi.
TOLYA HOTEL "UNUTAMAYACAGINIZ BIR TATILI "YASAYACAGINIZ YERDIR
“Tolya Hotel "Unutamayacaginiz bir tatili "yasayacaginiz yerdir" diyen Cemal Sümer, "Amerikan Bari, 40 kisilik toplanti (seminer) salonu, denize sifir, sifali kumsali ve diger tüm özellikleriyle sizlere en iyisini sunmak için tüm içtenligiyle sizleri karsilamaktadir. Tolya Hotel bir tatili "yasayacaginiz yerdir. Yat turlarinin düzenlendigi, Kibris'in karsisindaki tam 35 km'lik altin kumlu bir kumsal seride sahip bu küçük cennette, Akdeniz'in masmavi piril piril sulari ve diger güzel özellikleriyle kucak açmis sizleri bekliyor. Geleneksel Türk misafirperverligiyle Tolya Hotel'de sizleri karsilamaya haziriz. Burasi, rüyalarinizda ki tatilin gerçege dönüstügü yerdir" diye konustu.
DENIZ MANZARALI TOLYA HOTEL
Cemal Sümer bütün odalarinim deniz manzarali oldugunu belirterek, "Antalya -Mersin arasinda doganin tüm güzellikleriyle 2000 yillik tarihin birlestigi yerde Akdeniz'in en güzel koyu Susanoglu'nda ( Bugünkü Atakent) 26 oda, 60 yatak, 7 süit, 1 balayi, 19 standart oda bulunmaktadir. Tüm odalarda klima, TV, saç kurutma makinesi, suitlerde mini bar, 24 saat sicak su, uluslararasi görüsmelere açik telefon ve fax, deniz manzarali genis balkonlar mevcuttur” dedi.
GELENEKSEL TÜRK MISAFIRPERVERLIGIYLE TOLYA HOTEL'DE SIZLERI KARSILAMAYA HAZIRIZ
"Geleneksel Türk misafirperverligiyle Tolya Hotel'de sizleri karsilamaya haziriz" diyen Cemal Sümer, Türk ve dünya mutfagindan özenle sunuldugu 120 kisilik restorani, çiçekler arasinda yüzme havuzu, çay bahçesi, genis resepsiyon ve lobisi, sohbetin ve dinlenmenin zevkli köselerinden TV odasi lobi bar. Restaurant, Amerikan bar,40 kisilik toplanti (seminer) salonu, sark kösesi ile sehir merkezinin gürültüsü ve kemrekesinden uzak temiz bir aile atmosferi içinde, kumsala ve bir doga harikasi yaprakli koya 150 metre uzakliktadir. Küçük bir yarimadanin en uç noktasinda özel deniz girisi ve sifali kumsali, Akdeniz’in masmavi piril piril sulari kucak açmis sizleri bekliyor. Geleneksel Türk misafirperverligi ile Tolya Hotel’de sizleri karsilamaya haziriz” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284