Necmettin Erbakan Parki’nda Sona Gelindi

Karaman Belediyesi’nin önemli projelerinden olan ve Konya-Karaman girisinde, otogar önündeki bos alanda çalismalarina devam edilen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parki’nda sona gelindi.

Necmettin Erbakan Parki’nda Sona Gelindi

Konya- Karaman girisine önemli bir imaj kazandiracak olan Necmettin Erbakan Parki’nda çalismalar araliksiz sürüyor. Çalismalari yerinde inceleyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan “Sehir girislerimizde gerçeklestirdigimiz çalismalar sehrin imaji adina son derece önemli” dedi. Baskan Çaliskan sunlari kaydetti.
“Vatandaslarimizin rahatça vakit geçirebilecekleri huzurlu ve modern sosyal alanlar olusturmaya devam ediyoruz. Yillardir bos bir vaziyette bulunan ve Karaman girisinde çirkin bir görüntüye sahip olan arazi üzerinde, son derece estetik ve fonksiyonel bir park projesini hayata geçiriyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Basbakanlarindan Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’in adini verdigimiz bu park 18 bin metrekarelik bir alana sahip. Kafeterya, ürün satis-tanitim ofisleri, su oyun havuzu, fitness alanlari, yürüyüs yollari, hali saha, modern çocuk oyun gruplari ve kamelyalar bulunuyor. Çalismalarda son asamaya gelindi.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284