Nevruz Bayrami Ve Ormancilik Günü Kutlanacak

Baharin gelisini müjdeleyen 21 Mart Nevruz Bayrami ve Dünya Ormancilik günü ilimizde düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak.

Nevruz Bayrami Ve Ormancilik Günü Kutlanacak
Saat 14.30’da Piri Reis Kültür Merkezi’nde yapilacak olan program folklor gösterileri, saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasiyla baslayacak. Protokol konusmalarinin ardindan Nevruz konulu siir, ve kompozisyon yarismalarinda dereceye giren eserlerin okunmasi, Nevruz konulu belgeselin izlenmesi ve Türk Müzigi konseriyle devam edecek.
Park alanindaki program ise Demirci ustasinin sembolik olarak demir dövmesi, Nevruz atesinin yakilmasi, müzik esliginde halkinda katilimi ile eglenceyle sona erecek.
Diger taraftan 21 Mart Dünya Ormancilik günü de ayni gün saat 09.30’da Cumhuriyet Parkinda düzenlenecek bir programla kutlanacak. Atatürk Anitina çelenk sunulmasi, saygi durusu ve Istiklal marsinin okunmasinin ardindan buradaki tören protokol konusmalari ve fidan dagitimiyla sona erecek. Saat 11.00’de ise Seyithasan Köyü Rehabilitasyon Proje Sahasinda fidan dikimi yapilacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284