Nisan Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Vali Fahri Meral, ilimiz merkeze bağlı 14 köy muhtarıyla bir araya geldi.

Nisan Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Valilik Toplantı Salonunda Vali Meral’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; İlimiz merkeze bağlı Ağaçyurdu, Aybastı, Bademli, Cerit, Değirmenbaşı, Elmadağı, Gökçe, Kozlubucak, Lale, Medreselik, Özdemir, Seyithasan, Tarlaören, Tavşanlı köyleri muhtarlarıyla daire müdürleri katıldı.

Toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak konuşmasına başlayan Vali Meral, içme suyu depolarının düzenli olarak klorlanması, köylerde ağaçlandırılması mümkün olan sahaların Orman İşletme Müdürlüğüne bildirilerek ağaçlandırılması, kaçak kazı yapan veya şüpheli kişilerin güvenlik güçlerine ihbar edilmesi, köylerde uyuşturucu ile mücadelede köy sakinlerinin güvenlik güçleri ile irtibat halinde olması ve şüpheli durumlarda güvenlik güçlerine haber verilmesi, çevre temizliği konularında duyarlılık ve titizlik göstermelerini istedi.

Toplantıda muhtarlar sırayla söz alarak köylerindeki alt yapı, sulama suyu, elektrik, eğitim, köy yollarının bakımı gibi talep ve sorunlarını ilettiler. Muhtarların sorun ve taleplerine yönelik toplantıda hazır bulanan kurum müdürleri, ilgili muhtarlara gerekli bilgilendirmeleri yaparak istişare ve çözümler için gerekli notları aldılar.

Vali Meral, toplantının tekrar hayırlı olması temennisinde bulunarak, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284