Oglu Madende Mahsur Kalan Annenin Feryadi

Karaman’in Ermenek ilçesindeki maden ocaginda meydana gelen su baskininda içeride mahsur kalan Ismail Gürses’in annesi Ayse Gürses’in feryadi yürekleri burktu. Olay yerinde içeriden gelecek haberi bekleyen gözü yasli anneyi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Taner Yildiz sarilarak teselli etti.

Oglu Madende Mahsur Kalan Annenin Feryadi

Maden ocaginda meydana gelen su baskininin 3. gününde kurtarma çalismalari devam ederken, içeride kalan isçi Ismail Gürses’in annesi Ayse Gürses’in yasadigi aci yürekleri dagladi. Anne Ayse Gürses, su baskini yasanan maden ocaginda aglayarak içeriden gelecek haberleri bekledi. Oglu Ismail Gürses’in henüz 3 senelik evli oldugunu söyleyen anne Gürses, 2,5 yasindaki ve 3 aylik torunlarinin babalarini bekledigini anlatti. O sirada anne Ayse Gürses’in feryadina Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Taner Yildiz yetisti. Bakan Yildiz acili anneye sarilarak teselli etti.
15 GÜN ÖNCE ISE BASLADIGI MADEN OCAGINDA SU ALTINDA KALDI
Baba meslegi olan madencilikle 6 senedir ugrasan Ismail Gürses, 50 gündür ara verdigi isine 15 gün önce tekrar basladi. Henüz 3 senelik evli olan Ismail Gürses’in 2,5 yasinda oglu ve 3 aylik bir de kizi bulundugu ögrenildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284