Ögrenciler SBS Sinavi Için Aktekke’de Dua Ettiler

Karaman Sabah Dersanesi Anafen Subesi ögrencileri, ögretmeleri ve aileleri ile birlikte 8 Haziran tarihinde yapilacak Seviye Belirleme Sinavi öncesi Aktekke Camii’nde birlikte dua ettiler. Mevlana Hazretleri’nin annesi Mümine Hatun ile kardeslerinin ve yakinlarinin türbelerinin bulundugu Aktekke Camii’nde Ikindi Namazi sonrasi bir araya gelen aileler ve ögretmenler okunan Kuran’i Kerim Tilaveti sonrasi ögrenciler için dua ettiler.

Ögrenciler SBS Sinavi Için Aktekke’de Dua Ettiler

Karaman Sabah Dersanesi Anafen Subesi Müdürü Cafer Çevik, yil boyu ders çalisarak, etütlerle eksiklerini tamamlayarak fiili dualarini yapan ögrencileri için kavli duayi da yapmayi düsündüklerini, Miraç Kandili’nin eda edilecegi günü de firsat bilerek Aktekke Camii’nde bulustuklarini söyledi. Çevik, Türkiye’nin her anlamda huzurlu devlet olmasinin devamliligi noktasinda gelecek nesillerin iyi yetistirilmesinin önemine dikkatleri çekerek “Hedeflerin yakalanmasi, basarinin gerçeklesemesi için fiili ve kavli duaya ihtiyaç var.Insaallah SBS sinavinda ortaya konulan gayretin neticesi alinacak.Tüm ögrencilerimize, ögretmenlerine ve ailelerine tesekkür ediyoruz.” dedi.
Bay ve bayan ögrencilerin aileleri ile birlikte yogun ilgi gösterdigi Aktekke Camii’nde düsünceleri açiklayan ögrenci velisi Sevgi Mutlu, güzel bir mekânda anlamli bir günde yapilan dualarin kabul edilecegine, Yüce Allah’in her seyin hayirlisini nasip edecegini inandiklarini belirtti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284