Ögrencilerden Baskan Çaliskan`a Ziyaret

Karaman Siyahser Ilkögretim Okulu 4/B sinifi ögrencileri yerel yönetimler hakkinda bilgi edinmek amaciyla Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’i makaminda ziyaret etti.

 Ögrencilerden Baskan Çaliskan`a Ziyaret

Okul Müdürü Abdullah Kirit ve sinif ögretmenleri Ahmet Simsir nezaretinde belediyeye gelen 4. sinif ögrencileri, belediyenin görevleri ve belediyenin hizmetleri hakkinda bilgi edindi. Yerel yönetimler ile ilgili merak ettikleri her seyi Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’a yönelttikleri sorularla ögrenen ögrenciler, hem ilk elden bilgi aldilar hem de baskan ile sohbet etti.

Ziyaretten büyük memnuniyet duydugunu söyleyen Çaliskan, “Belediyecilik demek vatandaslarin huzur ve refahi için yasanabilir bir kent noktasinda hizmet eden, tüm bunlarin yani sira siz degerli çocuklarimiza güzel yarinlar birakabilmek için çalisan kurumlardan en önemlisidir. Biz de Karaman Belediyesi olarak sizlere tertemiz yarinlar birakabilmek için tüm imkânlarimizla çalisiyoruz” dedi.
Ziyaret sonrasinda Akilli Kent Koordinasyon Merkezini gezdiren Baskan Çaliskan ögrencilere Akilli Kentin çalisma sistemi hakkinda bilgiler verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284