Ögrencilerden Emniyet Müdürü Sahne’ye Tesekkür Ziyareti

Karaman Emniyet Müdürlügü’nün “Kardesiz” projesi kapsaminda geziye götürdügü basarili dershane ögrencileri Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne’ye tesekkür ziyaretinde bulundu.

Ögrencilerden Emniyet Müdürü Sahne’ye Tesekkür Ziyareti

Emniyet Müdürlügü Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü görevlilerince “Kardesiz” projesi kapsaminda Karaman’da okuyan ve daha önce hiç baska illere gitmemis basarili dershane ögrencileri, geçtigimiz yil Agustos ayinda Istanbul, Çanakkale ve Bolu illerine götürülerek burada tarihi ve turistik yerler gezdirildi. Izcilik konusunda temel bilgiler verilen ögrenciler okullarin yariyil tatiline girmesi nedeniyle geziye katilan tüm ögrenci ve aileleri Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne’yi makaminda ziyaret ederek, geziden dolayi kendisine tesekkür etti.
Ögrenciler düzenlenen gezi sayesinde unutamadiklari bir tatil geçirdiklerini ve kendilerine eslik eden polis amcalarini çok sevdiklerini söylerlerken, ögrencilerden bazilarinin ise ileride polis olmak istedigini dile getirdi.
Il Emniyet Müdürü Sahne ise ögrencilere ziyaretlerinden dolayi tesekkür ederek, “Emniyet Müdürlügü olarak bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini söyledi.
Sahne daha sonra ögrencilere çesitli hediyeler verdi. (Haber Merkezi)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284