Öğrencilerden Gönülgözü Evine Ziyaret

Karaman Uyum Rehabilitasyon Merkezi ve Özel Babaoğlu Lisesi öğrencileri Gönülgözü Engelli ve Emekli evini ziyaret ettiler.

Öğrencilerden Gönülgözü Evine Ziyaret

Uyum Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Vahit Uysal, özel eğitim öğretmeni Nuray Kabakyer ve öğrencileri ile Özel Babaoğlu Lisesi öğretmeni Zeynep Kartal, Ayşenur Ünlü ve öğrencilerinin katıldığı ziyarette yaklaşık bir yıldır Filiz Kızıl ve Sezen Orbay hocaların katkılarıyla yürütülen taş boyama ve filografi kursunu izlediler.

Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı İlknur Harani yaptığı konuşmada, “Bizim bu kursları başlatmamızın ilk amacı engelli çocuğu olan annelerimizi çocukları ile beraber dışarı çıkarıp sosyal hayatın içine katılımlarını sağlamaktı. Çok güzel bir birliktelik ve uyum içerisinde kurslarımız büyük talep gördü. Öğretmenlerimiz ve gönüllü çalışan arkadaşlarımızla beraber Aralık ayında sergimizi açtık. Annelerimiz kurs sayesinde dışarı çıkabildiklerini ve çocukları ile beraber gidebilecekleri bir yer olmasının onları çok mutlu ettiğini ifade ediyorlar. Gönül gözünde Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan’ın destekleri ile büyük bir aile olduk” dedi.

Ziyaret sırasında müzisyen Mustafa Yavuz tarafından seslendirilen türküler, şarkılar eşliğinde öğrenciler ve gönül gözü evi sakinleri eğlenceli dakikalar geçirdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284