Öğrencilerden Karaman Gençlik Merkezine Ziyaret

Karaman'da Şehit Polis Hakan Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ’Merkezim Her Yerde’ projesi kapsamında Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Öğrencilerden Karaman Gençlik Merkezine Ziyaret

Hakan Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri Esra Sezgin ve Sıtkı Çakar tarafından organize edilen programa 50 kişilik öğrenci grubu katıldı. ‘Merkezim Her Yerde’ projesi kapsamında gençlik merkezini ziyaret eden öğrencilere kurumda ne tür faaliyetler yapıldığı hakkında bilgiler verildi. Gençlik merkezi bünyesinde devam eden çalışmaları yakından görme fırsatı bulan öğrenciler ebru eğitmeni Mustafa Konuk eşliğinde ebru çalışması yaparak kendi eserlerini ortaya çıkardılar.

Gençlik merkezinin öğrencilerle daha güzel olduğunu belirten Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, “Gençlik merkezi bünyemizde devam eden ücretsiz faaliyetlerden tüm gençlerimizin faydalanmasını istiyoruz. Özellikle ziyaretlerde öğrenci arkadaşlarımıza gençlik merkezimizi tanıtarak faaliyetler hakkında geniş bilgiler veriyoruz. Ziyaretler sonunda ise geri dönüşlerin güzel olması bizleri gençlik merkezi ailesi olarak mutlu ediyor. Aramıza katılan her gencimiz bizim için büyük bir değerdir. Gençlerimizin mutlu olması, zamanlarını en iyi ve en verimli şekilde değerlendirmesi gençlik merkezinin daha büyük bir aile olmasını sağlıyor. Tüm gençlerimizi merkezimize bekliyoruz” diye konuştu.

Ziyaretin keyifli geçtiğini ve gençlik merkezini tanıma fırsatı bulduklarını belirten öğrenciler ise, gösterdikleri yakın ilgiden dolayı gençlik merkezi personeline teşekkür etti.

Ziyaret, gençlik merkezi personeli tarafından yapılan ikramların ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284