Ögrencilere Sicak Hediye

Vali Murat Koca’nin esi Vildan Koca, ilimiz Basyayla ilçesinde gerçeklestirilen mont dagitim kampanyasina katildi.

 Ögrencilere Sicak Hediye

Aslen Karamanli olan ve su anda Izmir’in önemli iskadinlarindan bir olan Reyhan Erdogan ve Vali Ali Akan Ilkokul Müdür Yardimcisi Nurhan Karaca Çati ile birlikte bes yildir gerçeklestirdikleri kampanya çerçevesinde Basyayla ilçesindeki okullar ziyaret edilerek yetmis bes ihtiyaç sahibi ögrenciye mont dagitimi yapildi.

Bes yildir bu kampanyayi sürdürdüklerini söyleyen Reyhan Erdogan, bu kampanya ile Basyayla ilçesinde çesitli imkânsizliklar nedeniyle ihtiyaç sahibi olan ögrencileri tespit ederek kis sartlarinin çetin geçtigi bu cografyada ögrencilerin üsümemeleri, egitim ve ögretimlerini saglikli bir sekilde yürütebilmeleri için giyim malzemesi yardimi yaptiklarini söyledi. Hanimefendi Vildan Koca’nin da katilimi ve Valiligimizin destekleri ile sosyal bir sorumluluk olarak degerlendirdigimiz bu kampanya ile çocuklarimiz okullarina artik üsümeden gidebilecekler. Biz sosyal sorumluluk anlayisi ile bes yildir bu kampanyayi devam ettiriyoruz ve bundan sonra da ayni duyarlilik ve anlayisla bu süreci devam ettirmeye çalisacagiz. Buradan kampanyamiza katilarak bize destek veren hanimefendi Vildan Koca ve verdikleri katkilardan dolayi Vali Murat Koca’nin nezdinde Karaman Valiligine tesekkür ediyoruz.
Mont dagitim kampanyasi ile Basyayla ilçesinde gerçeklestirdikleri etkinligin ardindan Ermenek ilçesinde meydan gelen maden kazasi sonrasinda yakinlarini kaybeden aileleri de ziyaret etme imkâni bulduklarini söyleyen Reyhan Erdogan, Basyayla ilçesinde gerçeklestirdigimiz bu organizasyona katkilarindan dolayi Karaman Valimiz Sayin Murat Koca, esi Vildan Hanimefendi’ye, Hatice Uysal, Zahide Hidir’a ayrica Ermenek ve Basyayla Kaymakamligi ve Basyayla Ilçe Milli Egitimi Müdürlügü’ne göstermis olduklari misafirperverlikten ötürü tesekkür ederiz” dedi.
Hanimefendi Vildan Koca ise bu tür kampanya ve çalismalarin son derece önemli oldugunun altini çizerek sosyal sorumluluk projesi içerisinde Reyhan Erdogan’in Basyayla ilçesinde ihtiyaç sahibi olan ögrencilere yönelik gerçeklestirdigi mont dagitma kampanyasinin çok güzel ve anlamli bir etkinlik oldugunu söyledi. Yogun kis sartlarinin yasandigi bölgede ögrencilerin egitim ve ögretimlerini saglikli bir sekilde yürütebilmeleri için tespit edilen yetmis bes çocuga mont dagitildigini ve bu sayede çocuklarin okullarina artik üsümeden gidip gelebileceklerini söyleyen hanimefendi Koca, böyle anlamli bir organizasyonun bir parçasi olmaktan dolayi çok mutlu oldugunu dile getirerek, bu kampanyayi bes yildir yürüten is kadini Reyhan Erdogan ve Vali Ali Akan Müdür Yardimcisi Nurhan Karaca Çati’ya tesekkür ederek, bu tür organizasyonlarin sosyal sorumluluk anlayisiyla devam etmesi temennisinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284