Ögretmenler Günü Sevgi Evlerinde de Unutulmadi

Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügüne bagli Sevgi Evlerinde 24 Kasim Ögretmenler Günü nedeniyle bir kutlama yapildi. Ögretmenlerini unutmayan Sevgi Evleri çocuklari bu özel günde ögretmenlerini siir, tiyatro ve sarkilarla andilar.

Ögretmenler Günü Sevgi Evlerinde de Unutulmadi

Çocuklar tarafindan hazirlanan programa Il Müdürü Hasan Erkan, il müdür yardimcilari, kurulus müdürleri, il müdürlügü ve kuruluslarda çalisan ögretmenler katildilar. Programda çocuklar tarafindan ögretmenlere çiçek verilirken, Il Müdürü Hasan Erkan bütün ögretmenleri sahislarina yapilmis kalemle ödüllendirdi. Programda bir de konusma yapan Hasan Erkan sunlari söyledi “ Bende bir ögretmenim. Bir ögretmenin sevgi, bilgi ve merhametiyle yetistim. Böyle de ögrenciler yetistirdik. Çok kutsal bir meslegi icra etmektesiniz. Bir ögrencinin gelecegi açisindan bu çok önemli. Hepinizin günü kutlu olsun” dedi.
Diger taraftan Yunus Emre Kültür Vakfi Yunus Emre Kres ögrencileri de, Aile ve sosyal Politikalar Il Müdürü Hasan Erkan’a Ögretmenler günü ziyaretinde bulundular. Kresin idareci, ögretmen ve ögrencilerinin katildigi ziyaret ögrencilerin il müdürü Hasan Erkan’a çiçek vermesiyle basladi. Oldukça samimi geçen ziyarette yöneticiler “ Bir egitimci ve idareci olan sizi bu gününüzde yalniz birakmak istemedik. Çocuklarimizla beraber gününüzü kutlamaya geldik. Gününüz kutlu olsun “dediler. Bu özel günde yapilan ziyaretten memnuniyetini belirten Hasan Erkan sözlerine söyle devam etti. “Bu ziyaret beni çok memnun etti. Bir ögretmen olarak gelecegin yildizlarini, büyüklerini burada görmek çok güzel. Egitilmis piril piril çocuklarimizin varligi bize gelecegimiz adina güven veriyor” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284