Ögretmenlerimizin Günü Kutlu Olsun

Millet Mektepleri`nin açilisi ve Atatürk`ün Basögretmenligi kabul tarihi olan 24 Kasim günü, 1981 yilindan beri Ögretmenler Günü olarak kutlaniyor.

Ögretmenlerimizin Günü Kutlu Olsun
Ögretmenler günü nedeniyle 24 Kasim Persembe günü ilimizde ilk olarak saat 09.30’da Cumhuriyet Parkindaki Atatürk Anitina çelenk konulacak.
Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi tarafindan hazirlanan kutlama programi ise saat 10.30’da Piri Reis Kültür Merkezinde gerçeklestirilecek. Program saygi durusu ve Istiklal marsimizin okunmasiyla baslayacak.
Açilis ve protokol konusmalarinin ardindan Milli Egitim Bakani Ömer Dinçer’in kutlama mesaji okunacak. Program Ögretmenler günü nedeniyle ilkögretim okullari arasinda düzenlenen “Benim Ögretmenim” konulu siir ve kompozisyon yarismasinda birinci olan eserlerin okunmasi, sportif ve kültürel yarismalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi, adayligi kalkmis ögretmenlerin temin töreni, aday ögretmenler adina konusma, emekli ögretmenler adina konusma, emekli ögretmenlere hizmet seref belgelerinin verilmesinin ardindan Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi tarafindan hazirlanan müzik dinletisi ile program sona erecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284