Ohal Ve Referandum Sürecinde Anadolu Medyası Çalıştayı Yarın Başlıyor

Tüm İletişim ve Medya Federasyonu (TİMEF), “OHAL ve referandum Sürecinde Anadolu Medyası Çalıştayı” 9-10 Mart tarihlerinde Ankara’da yapılacak. Çalıştay’a Karaman’dan KGRT Yönetim Kurulu Başkanı Senem Yavuzaslan Memiş, KGRT kurucusu Medeni Yavuzaslan’da katılacak.

Ohal Ve Referandum Sürecinde Anadolu Medyası Çalıştayı Yarın Başlıyor

Genel Başkanlığını Gazeteci Şakir Gürel’in yaptığı TİMEF tarafından organize edilen çalıştayın konusu, ‘Ohal ve Referandum sürecinde Anadolu Medyası’ olacak.

Toplantıya Türkiye’nin farklı bölgelerinden medya kuruluşları ve mesleki STK temsilcileri katılarak süreçte medya kuruluşlarının etkileşimi konusunda sunum yapacaklar. Gazeteciler, süreçle ilgili mevcut durumun tespiti ve geleceğe dönük beklentilerin ortaya konulması konusunda bireysel ve grup çalışmalarına katılacaklar.

Ankara City Otel’de gerçekleştirilecek olan çalıştay yarın saat 09.30’da açılış ve sunum ile başlayacak. Tanışma faslından sonra Anadolu medyası mensuplarının OHAL ve Referandum süreci ile ilgili sunumları, görüş ve düşüncelerini paylaşmalarıyla program devam edecek. Çalıştay’da ayrıca OHAL ve Referandum Gazetesi hazırlanacak. Hazırlanan gazetelerin paylaşılmasının ardından gazete manşetleri üzerine bireysel ve grup çalışmaları ile gazete sunumları yapılacak.

10 Mart Cuma günüyse yine OHAL ve referandum sürecinde Anadolu medyasının sorunları ve çözüm önerileri tartışılacak. Sonuç bildirisinin deklare edilmesinin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla toplantının kapanışı yapılacak ve OHAL ve Referandum sürecinde Anadolu medyası çalıştayı sonuç bildirisi hükümet yetkilileri ve siyasi parti yönetimleri ile paylaşılacak.

Anadolu Medya yetkilileri Saat 14.15’de ise Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ı MHP ve CHP’yi ziyaret ederek çalıştay sonucu hakkında parti yetkililerini bilgilendirecekler.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2017, 17:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284