Okul Idarecilerine Madde Bagimliligi Egitimi Verildi

Tüm Türkiye’de oldugu gibi Ilimizde de madde bagimliligi ile ilgili koruyucu, önleyici ve tedavi edici hizmetlerin gelistirilmesi amaciyla, Il Uyusturucu Koordinasyon Kurulu Ilimizdeki birçok Müdürlügün ortak çalismalari sonucunda basari ile yürütülüyor.

Okul Idarecilerine Madde Bagimliligi Egitimi Verildi

Bu kapsamda Halk Sagligi Müdürlügü tarafindan Milli Egitim Müdürlügü’ne bagli okul idarecilerine madde bagimliligi konusunda egitim verildi.
Konuyla ilgili olarak Halk Sagligi Müdürü Ali Riza Altunsoy yaptigi açiklamada, “Egitimler Halk Sagligi Müdürlügü, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlügü, Emniyet Müdürlügü ve Milli Egitim Müdürlügünde görev yapan uzman personeller tarafindan yapilmistir. Egimlerin amaci idarecilerde madde bagimliligi konunda farkindalik olusturarak madde kullanan ve kullanma riski olan çocuklarin erken tespitini saglamak ve vakit kaybetmeden duruma müdahale edebilmesini mümkün kilmaktir. Bu egitimlerin sonucunda temel hedefimiz Ilimizde madde bagimliligi riskini en düsük seviyeye indirerek gençlerin, saglikli, huzurlu ve refah içerisinde yasamasidir” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284