Okullar Belediye Hizmetleriyle Hayat Buluyor

“Okullar Hayat Bulsun” projesi kapsaminda çalisma baslatan Karaman Belediyesi, egitim kurumlarinin bahçesinde asfaltlama ve çevre düzenlemesi yapti.

Okullar Belediye Hizmetleriyle Hayat Buluyor
Karaman Belediyesi Park-Bahçe Müdürlügü ve Fen Isleri ekiplerince okul bahçelerinde asfalt ve çevre düzenlemesi sürüyor. Belediye hizmetlerinin yani sira kamuya ait alanlarda hizmet üreten Karaman Belediyesi, Milli Egitim müdürlügü ile yapilan protokol geregi baslatilan çalismalarda, 6 okulun bahçesini yeniden düzenlendi.
Vali Ali Akan, Sehit Durmus Ali Uzun, 19 Mayis, Cumhuriyet Nihat Arslan, Endüstri Meslek ve Kiz Meslek Lisesi’nin asfalt, parke ve çevre düzenlemesi yapildi, oturma guruplari yerlestirildi.
“Okullar Hayat Bulsun” projesi kapsaminda yürütülen çalismalar hakkinda bilgi veren Belediye Baskan Yardimcisi Haci Osman Ünüvar: “Egitim yuvalari belediye olarak bizim öncelikli deger verdigimiz hizmet alanlarimiz. Buralarda okuyup egitim gören çocuklarimiz bizim çocuklarimiz. Onlarin tozda, çamurda oynamalarini, toprakta ve betonda oturmalarini istemeyiz. Bu nedenle belediye olarak okullarimizin her türlü ihtiyacini elimizden geldigince karsilamaya çalisiyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284