Okullara Temizlik Ve Güvenlik Görevlisi Alınacak

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü finansmanında ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yükleniciliğinde yürütülecek Toplum Yararına Program kapsamında okullarda geçici süreli temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi istihdam edilecek.

Okullara Temizlik Ve Güvenlik Görevlisi Alınacak

İstihdam edilen temizlik ve güvenlik görevlileri okullarda çalışmaya 23 Ekim 2017 tarihinden itibaren başlayacak ve 30 Haziran 2018’e kadar görev yapacaklar.

Milli Eğitime bağlı okullara toplum yararına program kapsamında hizmetli görevlendirilmesi için başvurular 12 Ekim Perşembe günü başlayacak ve 16 Ekim Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar devam edecek. Güvenlikçilerde özel olarak 25-45 yaş arası olmak şartı aranıyor.

İlgililer başvurularının www.iskur.gov.tr internet adresinden doğrudan yapabilecekleri gibi,  Çalışma ve İş Kurumu İL Müdürlüğüne veya İŞKUR Hizmet Noktalarına gelerek de başvuru yapabilecek.

Diğer taraftan İşkur tarafından Belediyeler, İl Özel İdaresi, Orman İşletme Müdürlüğü ve Müftülüklerde görevlendirilen ve 30 Eylül tarihi itibariyle hizmet süresi tamamlanan Toplum Yararına programın 16 Ekim Pazartesi gününden geçerli olmak üzere 3 ay süre ile daha uzatıldığı açıklandı.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2017, 17:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284