Okuma Zamani ‘Aralik’siz Devam Ediyor

Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan yürütülen, milletimizin ve dünya insaninin kültürel birikim ve tecrübesini aktarmada araci olan kitaplari genç neslimizle bulusturmayi amaçlayan Okuma Zamani projesinin Aralik ayi verileri alinarak bu ayin en çok kitap okuyan ögrencileri belirlendi.

Okuma Zamani ‘Aralik’siz Devam Ediyor

Okul idaresi ve ögretmenlerin projeye ait siteye ögrencilerin aylik okunan kitap ve sayfa sayilarini girmesiyle elde edilen veriler sonucunda her sinifin birincileri tespit edildi. Milli Egitim Müdürlügünden yapilan açiklamada projenin öngörülen hedefler dogrultusunda ilerledigi, proje baslangicinin yapildigi kasim ayina göre aralik ayinda daha fazla kitap okundugu bilgisine yer verildi.
Geçtigimiz ay ilimiz sanayicilerinden Yilmaz Babaoglu’nun katkisiyla gerçeklestirilen kitap dagitimiyla, ögrencileri nitelikli kitaplarla bulusturma hedefi dogrultusunda proje çalismalarina devam edildi. Ayrica okullarda gerçeklestirilen kitap okuma saati uygulamasi sürdürülerek bu çalismayla ögrencilerimizin her zaman ve her yerde kitapla en yakin arkadas olmalari gerektigi vurgusu yapiliyor.
Aralik ayinin kitap okuma birincilerini görmek için www.okumazamani.org sitesini ziyaret edebilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284