Olimpiyat Ikincisi Tatar’dan Belediyeye Ziyaret

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Beden Egitimi ve Spor Ögretmenligi Bölümü`nde ögrenim görmek için Karaman’a gelen 2012 Londra Olimpiyat ikincisi Nur Tatar, Taekwondo Antrenörü Bekir Türk ve Gençlik ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu ile birlikte Karaman Belediyesi`ni ziyaret etti.

Olimpiyat Ikincisi Tatar’dan Belediyeye Ziyaret

Belediye Baskan Yardimcisi Haci Osman Ünüvar’in konuk ettigi milli sporcu, Baskan Yardimcisi Ünüvar ile bir süre sohbet etti. 2012 Londra Olimpiyatlari’nda 67 kiloda ülkemize gümüs madalya kazandiran Nur Tatar, Türkiye’ye bu basariyi getirdigi için mutlu oldugunu söyledi. Milli sporcu Tatar, “Bu madalyayi Türkiye’ye getirmek gerçekten onur verici. Orada bayragimizi dalgalandirmak çok güzel bir duyguydu" dedi.
Baskan Yardimcisi Ünüvar ise, Tatar’in basarisinin herkesi mutlu ettigini belirterek, “Kizimiz Londra’da bu basariyi elde ederek ülkemize büyük bir sevinç armagan etti. Onu Belediye Baskanimiz Kamil Ugurlu ve Karaman halki adina kutluyorum. Sporcumuzun Karaman’da egitim görecek olmasi da bizim için ayri bir gurur. Karaman Belediyesi olarak ona sahip çikacagimizi, burada kendini gelistirerek daha büyük basarilara imza atacagina inandigimizi belirtmek istiyorum" dedi.
Ziyaret, Belediye Baskan Yardimcisi Ünüvar’in sporculara verdigi hediye ile sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284