Organize Sanayi Bölgesine Ulasmak Artik Daha Kolay

Karaman - Eregli bölünmüs yol çalismalari kapsaminda Organize Sanayi Bölgesine kadar olan kisimdaki bölünmüs yol çalismalari büyük ölçüde tamamlanarak yeni yol hizmete açildi.

Organize Sanayi Bölgesine Ulasmak Artik Daha Kolay
Vali Murat Koca 04 Temmuz 2013 Persembe günü Organize Sanayi Bölgesine kadar olan kisimda yapilan bölünmüs yolun trafige açilmasindan önce Organize Sanayi Bölgesine giderek çalismalari yerinde inceledi.
Karaman - Eregli bölünmüs yol çalismalari ve refüj çalismalari konularinda firma yetkililerinden bilgi alan Vali Murat Koca, Karaman - Eregli karayolunun bölünmüs yol çalismalarinin devam ettigini belirterek özellikle oldukça islek olan Organize Sanayi Bölgesine kadar olan kisimda ki çalismalarin sonuçlandirilmasi ve yolun trafige açilmasinin oldukça önemli oldugunu belirtti. Yeni yapilan yol ile birlikte trafik yogunlugunun azalmasi, daha güvenli bir ortamda trafik akisini gerçeklesmesi ve trafik kazalarinin azalmasi gibi konularda önemli kazanimlar elde edilecegini belirten Vali Koca, yol yapiminda emegi geçen herkese tesekkür ederek, yeni yolun hayirli olmasini temenni etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284