Orman Ve Su Isleri Bakanligi’ndan Karaman’a Yatirim Saganagi…

Orman ve Su Isleri Bakanligi Devlet Su Isleri (DSI) Genel Müdürlügü tarafindan Karaman’da insa edilen ve toplam yatirim maliyeti yaklasik 23 milyon lira olan 5 adet tesis, Basbakanimiz Prof. Dr. Ahmet Davutoglu ile Orman ve Su Isleri Bakani Prof. Dr. Veysel Eroglu’nun istirakleriyle Balikesir’de gerçeklestirilecek olan 114 adet tesisin toplu açilis merasimiyle hizmete alinacak.

Orman Ve Su Isleri Bakanligi’ndan Karaman’a Yatirim Saganagi…

Toplu Açilis Merasimleri Her Yil Yapiliyor
30 Kasim 2014 tarihinde düzenlenecek toplu açilis merasimi Orman ve Su Isleri Bakanligi’nin her yil gerçeklestirdigi bir gelenek olma özelligi tasiyor. Orman ve Su Isleri Bakanligi Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in Basbakanligi döneminde
2010 yilinda 110, 2011’de 111, 2012’de 112, 2013’te ise 113 tesisi toplu olarak açmis ve vatandaslarin hizmetine sunmustu.
Tesisleri Basbakanimiz Açacak
Ayni gelenegi bu yil da devam ettiren Orman ve Su Isleri Bakanligi’nin Türkiye genelinde tamamladigi ve toplam yatirim tutari 2,63 milyar TL olan 114 tesis, Basbakanimiz
Prof. Dr. Ahmet Davutoglu’nun katilacagi merasimle vatandaslarin hizmetine sunulacak.
Tesislerden Karaman da Payini Aliyor
Açilisi gerçeklestirilecek bu tesislerden Karaman da payina düseni aliyor. Karaman’da insa edilen ve yatirim maliyeti yaklasik 23 milyon lira olan 5 adet tesis de, toplu açilis merasiminde Karamanlilarin hizmetine sunulacak.
Karaman’da 16 Bin 950 Dekar Zirai Arazi Modern Sulamaya Kavusuyor
Karaman’da hizmete alinacak tesisler arasinda Sariveliler Göleti Sulamasi, Merkez Burhan Göleti, Sariveliler Göktepe Esentepe Göleti ve Sulamasi, Ermenek Yukariçaglar Göleti ve Sulamasi ile Basyayla Göleti ve Sulamasi yer aliyor. Açilisi yapilacak bu tesisler ile Karaman’da 16 bin 950 dekar zirai arazi modern sulama sistemine kavusacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284