Oryantiring Türkiye Sampiyonasi Finali Karaman’da Yapilacak

2014-2015 Ögretim yili Oryantiring yildizlar ve küçükler (kiz-erkek) Türkiye birinciligi final yarismalari 31 Mayis 2015 tarihinde Karaman’da gerçeklestirilecek.

 Oryantiring Türkiye Sampiyonasi Finali Karaman’da Yapilacak

Oryantiring Federasyonu 2015 yili faaliyet programinda yer alan okullararasi yildizlar ve küçükler (kiz-erkek) Oryantiring Türkiye Sampiyonasi finali 31 Mayis 2015 tarihinde Karaman’da gerçeklestirilecek.

Ferdi ve takim kategorilerinde gerçeklestirilecek sampiyona finallerine Takim kategorisinde Adana, Ankara, Antalya, Balikesir, Batman, Bolu, Bursa, Denizli, Eskisehir, Gaziantep, Istanbul, Izmir, Kahramanmaras, Kayseri, Kütahya, Malatya, Mersin, Ordu, Sakarya, Siirt ve Sivas, Ferdi kategoride ise, Adana, Ankara, Balikesir, Bursa, Çorum, Izmir ve Trabzon’dan gelen toplam 26 ilin sporcusu yarisacak.
Karaman’da gerçeklestirilecek olan Oryantiring Türkiye birinciligi yarismalarinin Karaman’in tanitimina çok büyük katkisinin olacagini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, “Bu bransin en temel özelligi çocuklar gelirken yanlarinda aileleriyle geliyorlar. Ailelerinde yarismaya dahil olmasiyla birlikte sampiyona daha büyük bir organizasyona dönüsüyor ve insanlarin Karamani tanima firsati daha fazla oluyor. 31 Mayis 2015 tarihinde Karaman’da gerçeklestirilecek olan Oryantiring Türkiye Sampiyonasi finallerine tüm Karamanli sporseverleri davet ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284