OSB Çalışanları Gönüllü Askerlik Başvurusu Yaptı

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı Operasyonuna katılmak isteyen bir grup vatandaş Askerlik Şubesine dilekçe verdi.

OSB Çalışanları Gönüllü Askerlik Başvurusu Yaptı

Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışan 16 kişilik grup Suriye’nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Operasyonuna gönüllü katılmak için ellerinde Türk bayraklarıyla askerlik şubesine giderek başvurularını yaptılar.

Grup, “Tüm dünyanın gözleri önünde Amerika’nın kurduğu silahlarla donattığı terör örgütünün asıl amacının ülkemizi parçalamak olduğu, gün ışığı gibi ortadadır. Karamanoğlu Mehmetbey’in torunları olarak Afrin bölgesindeki Mehmetçiklerimize moral vermek, katkı yapmak, çağrıldığımızda bu savaşa gitmek amacıyla ne görev verilirse verilsin gönüllü olarak yapmaya hazır olduğumuzu bildirmek isteriz. Türkiye’mize karşı tavır alan her kim olursa olsun iyi bilmelidir ki, Türk milleti doğuştan askerdir. Genci yaşlısı kadını erkeği hepimiz vatanımız için canını vermeye hazırdır. Yüce rabbim vatanımızı, milletimizi, birliğimi daim etsin, korusun” dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284