OSB Seçime Gidiyor

İlimiz Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu 6 Haziran’da genel kurula gidiyor.

OSB Seçime Gidiyor

Başkanlığını Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın yaptığı ve yönetimini işadamlarının oluşturduğu Organize Sanayi Bölgesi 6 Haziran Salı günü saat 13.00’de OSB Toplantı Salonunda genel kurulunu yapacak.

Divan üyelerinin seçimi ve Divan’a toplantı tutanaklarının imzalama yetkisinin verilmesinin ardından Müteşebbis Heyetin görevine devam edip etmeyeceği hususu görüşülecek.

Müteşebbis heyete katılacak 8 asil, 8 yedek üyenin seçiminin ardından Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporları okunup görüşülecek. Bilançonun ve gelir-gider tablosunun okunması, incelenmesi, kabulü veya reddinin ardından yeminli Mali Müşavir tarafından hazırlanan Denetim raporu okunacak. Yönetim Kurulu ve denetim kurulu üyelerinin ibrası, tahmini bütçe ve çalışma programının görüşülmesi ve karara bağlanması, Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, OSBÜK asil ve yedek üyelerinin seçimi, Yönetim ve Denetim kurulu üyelerine ödenecek huzur hakkı ücretinin tespiti, yönetim aidatlarının ve hizmet karşılıklarının parsel büyüklüğüne göre tespit edilmesinin görüşülmesinin ardından toplantı dilek, temennilerle sona erecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284