Oto Galericiler Birlik Içinde

AK Parti Karaman Il Baskanliginin gerçeklestirdigi Karamanoglu Mehmetbey Oto Galeriler Sitesi ziyaretinde Konusan AK Parti Karaman 1’inci sira milletvekili adayi Recep Konuk, oto galeriler sitesinin Karaman’da iyi bir sinerjinin olusturdugunu dile getirdi

 Oto Galericiler Birlik Içinde

AK Parti Karaman Milletvekili Adaylari Recep Konuk ve Recep Seker, Karamanoglu Mehmetbey Oto Galeriler Sitesini ve araba pazarini ziyaret etti. Ziyarette galeri esnafina ve araba pazarina gelen vatandaslara hayirli satis yapmalarini dileyen adaylar, bir galeri esnafinin galerisinde çay içerken Karamanoglu Mehmetbey Oto Galeriler Sitesi Kooperatifi Baskani Sevket Beydili’den galeriler sitesi hakkinda bilgi aldi.

Oto galeriler sitesinin Karaman’da güzel bir sinerjinin olusturdugunu dile getiren Recep Konuk, “Birlik ve beraberliginiz açisindan sizler için iyi bir adim atilmis. Araba alim-satim islerinde galerici olan herkesin pastadan pay almasina vesile olunmus” dedi.
Daha önce Karaman’in merkezinde daginik bir durumda çalisan galerilerin tek bir yerde birlestirilmesinin büyük faydalar sagladigini dile getiren Beydili, “Oto galeriler sitemizin açilmasiyla merkezdeki görüntü kirliligi ortadan kalmis oldu. Merkezde galericilik yaparken bazi galericilerin durumu pek de iyi degildi. Oto galeriler sitesine tasindiktan sonra o arkadaslarimizin da rizki artmis oldu” seklinde konustu.
Recep Konuk ve Dr. Recep Seker’in Karamanoglu Mehmetbey Oto Galeriler sitesine yaptigi ziyarete, Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, AK Parti Karaman Il Baskani Nazmi Ünlü ve AK Parti Karaman Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akça ve partiler katildi.
Esnafin ve vatandasin yogun ilgisiyle karsilasan adaylar ve partililer, galeri esnafina ve araba pazarindaki vatandaslara tesekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284