Otogar Esnafi: “Artik Daha Ferah Bir Ortamda Hizmet Veriyoruz”

Karaman Belediyesi’nin kisa bir süre önce yenilenen yüzüyle hizmete sundugu Sehirlerarasi Otobüs Terminali, hem otogar esnafindan hem de yolculuk yapan vatandaslar tarafindan çok begenildi.

Otogar Esnafi: “Artik Daha Ferah Bir Ortamda Hizmet Veriyoruz”
Yaz döneminde Karaman Otogarinda baslatilan yenileme çalismalarinda; Gar içerisindeki bekleme salonlari, Bilet satis giseleri ve Hizmet binalari tamamen yenilenmis, asma-germe peron insasi ile de terminal modern bir görünüme kavusmustu. Yeni yüzüyle iki aydir hizmet veren otogardan esnaf da, vatandasta gayet memnun.
Belediye hizmetlerinden memnun olduklarini dile getiren otobüs firmalari otogarda yapilan düzenlemeden dolayi da Karaman Belediyesi’ne tesekkür etti. Kontur Otobüs firmasi yetkilisi Sedat Çavusoglu: “Sehir disindan gelenlerin Karaman da ilk gördügü yerlerden biri olan Otobüs Terminali, bu zamana kadar maalesef bakimsiz bir sekilde hizmet verdi. Geçtigimiz aylarda belediyemizin hem dis yapisinda hem de iç kisminda baslattigi çalismayla otogar son derece modern hale geldi. Artik daha ferah bir ortamda hizmet veriyoruz. Bu düzenlemeden otogar esnafi olarak hem biz memnun kaldik hem de seyahat yapan vatandaslarimiz. Belediye Baskanimiza ve yetkililere tesekkür ediyoruz” dedi.    
Karaman Belediyesi olarak, esnafin ve vatandasin mutlulugu, huzuru ve refahi için çalistiklarini dile getiren Belediye Baskani Kâmil Ugurlu: “Biz esnafimiz kazansin, vatandasimiz da güzel hizmet alsin istiyoruz. Bu amaçla Belediye olarak gece gündüz demeden çalisiyoruz. Gerçeklestirecegimiz diger büyük projelerle Karaman’i hak ettigi yere tasiyacagiz” ifadesini kullandi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284