Otomobil Uçuruma Yuvarlandi

Antalya’dan ilimiz Karaman’a bagli Sariveliler ilçesinde vefat eden yakinlarinin cenazesine giden bir aile, Karapinar köyünde yolda meydana gelen buzlanmadan dolayi kaza yapti.

Otomobil Uçuruma Yuvarlandi

Otomobil 30 metrelik uçuruma yuvarlandi. Mustafa T.'in idaresindeki otomobille yola çikan aile kaza geçirdi. Mustafa T. idaresindeki otomobil, Sariveliler ilçesi Karapinar köyünde buzlanma dolayisi ile yoldan çikarak 30 metrelik uçuruma yuvarlandi. Kazada sürücü Mustafa T. ile birlikte otomobilde bulunan Izzet B., Ali T., Neslihan T., Zeynep T. ve Oguzhan Mehmet T. yaralandi.
Yoldan geçen sürücüler tarafindan fark edilen yaralilar, özel otomobillere alinarak Alanya'ya dogru yola çikildi. Saglik ekibi ve jandarmaya haber verilmesi üzerine yola çikan ambulanslar, yari yolda karsilastiklari otomobillerden yaralilari alarak Alanya Devlet Hastanesi'ne getirdi. Yaralilardan Izzet B. de Özel Anadolu Hastanesi'ne kaldirildi.
Kazada yaralananlarin vücutlarinda kirik ve zedelenme oldugu belirtilirken, jandarma kazayla ilgili sorusturma baslatti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284