Otomobilde Çakmaga Gaz Doldururken Patlama Oldu: 1 Ölü, 2 Yarali

Karaman’da park halindeki otomobilin içinde çakmaga gaz dolduran gençlerden birinin, çakmagi ateslemesi sonucu meydana gelen patlamada 1 kisi hayatini kaybetti, 2 kisi yaralandi.

Otomobilde Çakmaga Gaz Doldururken Patlama Oldu: 1 Ölü, 2 Yarali
Olay, saat 21.30 siralarinda Hürriyet Mahallesi 1486. Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, lise ögrencisi Emre Gezer (16) evlerinin önünde park halinde bulunan babasina ait 70 FK 091 plakali otomobile arkadaslari Kemal Öztürk, Mehmet Simsek, Fatih Menekse ve Kadir Kocadurmus ile birlikte binerek sohbet etmeye basladi. Sohbet sirasinda Emre Gezer, camlari kapali olan otomobilin içinde arkadasina ait çakmagi gaz tüpüyle doldurmaya basladi. Emre Gezer, doldurdugu çakmagi kontrol amaciyla atesleyince, araçta biriken gaz nedeniyle elindeki çakmak ve gaz tüpü patladi. Meydana gelen patlama sonrasi Emre Gezer, Kemal Öztürk ve Fatih Menekse çesitli yerlerinden yaralandi. Yaralilardan durumu agir olan Emre Gezer, arkadaslarinin çagirdigi ambulansla Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Gezer, burada yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Ellerinde ve yüzünde yaniklar olusan Kemal Öztürk ve Fatih Menekse ise tedavi altina alindi.
Olaydan sonra polis ekipleri, aracin etrafina güvenlik seridi çekerek otomobilde incelemelerde bulundu. LPG’li oldugu ögrenilen otomobilin, gazi güvenlik nedeniyle itfaiye tarafindan kesildi. Savcinin da yaptigi incelemelerin ardindan olayla ilgili sorusturma baslatildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284