Öykü Konulu Söylesiye Vatandaslar Büyük Ilgi Gösterdi

738. Türk Dil Bayrami etkinlikleri çerçevesinde usta kalemlerin konuk olarak katildigi Öykü konulu söylesi ve Ödül töreni düzenlendi.

Öykü Konulu Söylesiye Vatandaslar Büyük Ilgi Gösterdi

12 Mayis Sali aksami saat 20.00’de Yunus Emre Konferans Salonu’nda gerçeklestirilen programda; Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Ak Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayida vatandas hazir bulunurken, Öykü Yazarlari Abdullah Harmanci, Köksal Alver, Mehmet Harmanci ve Mehmet Kahraman da söylesiye konusmaci olarak katildi.
Vatandaslarin ilgiyle dinledigi söyleside konuk yazarlar; öykü yazma süreçlerini, eserlerini olustururken beslendigi kaynaklari ve yazdigi bir eseri okuyucuya sunduktan sonra duydugu hazzi aktardi. Programin ilerleyen saatlerinde, Sariçiçek Düsünce ve Sanat Toplulugu tarafindan 738. Türk Dil Bayrami nedeniyle düzenlenen 2015 Sariçiçek Öykü Yarismasi’nda Öykü Dalinda dereceye giren 1. Hacer Ülküsever, 2. Eda Tutku Elmakusagi, 3. Zeynep Basev’e ödülleri verildi. Özendirme ödülünü ise Samiye Mercan, Sema Duman ve Büsra Bas aldi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284